2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه دوستان نمیدونم یادتونه شاکى بودم به خاطر برآمدگى داخل بینیم که باعث میشه یه طرف بینیم کیپ بشه مدام، الان مدتیه صبح زود یه ساعت پیاده روى مى کنم و بعدش دوش مى گیرم راههاى بینیم(ببخشید) کاملاً باز میشه و فعلاً با این مشکل کنار اومدم. به نظر من به جاى غصه خوردن ورزش کنید و حجم نفستون رو بالا ببرید، تا ان شاالله امکان ترمیم فراهم شه و مشکلتون کاملاً حل بشه. مؤفق باشید
بچه ها مىشه ارتفاع بىنى رو از رخ دو سه سانت بلند کرد.اما سوراخاى بىنى بالا نىاد؟من رخم خىلى پهن شده خىلى,زىاد
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بچه ها ابرو راست من افتاده پاىىن بعد,عمل
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

رعنا خانوم میدونم از پشته گوش بر میداره اون روز که مطب منافی بودم یه دختره اونجا بود از پشته گوشش قضروف برداشته بود وقتی به من نشون داد خیلی دپرس شدم هم جایه بخیش پیدا بود هم چال شده بود پشته گوشش حالا شما یا روسری سرته یا موهاتون میریزید رویه گوش ما پسرا چیکار کنیم
سلام . بچه ها بینی که پیوند غضروف شده اگه فقط نوک بینی فرم قشنگی نداشته باشه میشه و امکانش هست که بدون دستکاری و دست زدن به سایر قسمتهای بینی به نوک بینی فرم داد و یا به عبارتی ظریفترش کرد ؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
آقا آرمان نگران آینده نباش حال را دریاب . انشالله هزار سال زنده باشی اما وقتی خبر از آینده نداریم و نمیدونیم قراره چند سال زندگی کنیم پس چرا حال خودمون به خاطر آینده خراب کنیم تازه تا اون زمان که شما پیر میشی انقدر علم پیشرفت میکنه که شاید برای آدمهایی که بینیشون به هر دلیلی منهدم یا ناقص میشه بینی پرورش بدن و بعد رو صورت پیوند بزنن . همین پیوند غضروف 15 سال پیش نبود یه دختری تو محلمون 15 سال پیش عمل کرده بود و دکترش بینیش کلا نابود کرده بود یعنی بینی رو صورتش قد نخود بود تا اینکه دو سال پیش پیوند غضروف کرد و درست شد در صورتی که اون زمان همچین چیزی نبود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام دوستان من چهارشنبه پیش دکتر برزنجی لبم را ژل زدم دکتر متشخص و خوبی هست از نظر اخلاقی من از کار ژلش هم خیلی راضی هستم فعلا نمونه بینی اصلا ندیدم متاسفانه یه برگه هست که اطلاعات توش پر می کنی که پرسیده بود عملهای قبلیتون چی بوده که من نوشته بودم ترمیم 2 ماه و نیم قبل که ازم پرسید که ترمیم کردی؟ و مشکلت چی بود و اینها که گفت کار دکترت خوب بوده و ورم زیاد داری
از اونجایی که به من کلا نیومده کاری را یواشکی انجام بدم حتی به مامانم هم نگفته بودم و رفتم بچم را تحویل بگیرم گفتم بیارش پایین و تو تاریکی هم چیزی معلوم نبود فرداش که قشنگ لبم ورم کرد و یه کم هم یه جاهاییش کبود شد متاسفانه یکی از فامیلهامون فوت شد و من با اون ریخت و قیافه مجبور شدم برم بهشت زهرا و بعد هم دو روز پیاپی خونه متوفی و نتیجه اینکه 200 نفر از اقوام که یه سریشون از بچگیم من را ندیده بودند و الان هم از شباهت پسرم به بچگیهام تشخیص می دادند من کی هستم من را دیدند و به تعداد 200 نفر ازم پرسیدند لبت را ژل زدی؟ و من هم بگم نه
و اینکه بدون استثنا هر کی من را دید اونهایی که می دونستند عمل کردم می گفتند بینی ات خیلی خوب شده و خیلی بهتر شده و اونهایی که نمی دونستند هم می گفتند غیر از لبت یه تغییر دیگه ای کردی که خیلی بهتر شدی از اونجایی که من آدم به شدت نکته سنج و ریز بین و کمال طلبی هستم و ترکیب اینها باهم یه چیز مزخرفی میشه که آدم همیشه بهتر و بیشتر را می خواد یه موقعهایی شک می کردم که شاید نباید راضی باشم ولی خوب این فیدبکها امیدوارم کرد که بینی ام واقعا خوب شده مخصوصا اینکه کاملا بدون آرایش بودم و نظرها قابل اطمینان امیدوارم این رضایته تو ماههایی آینده بیشتر بشه