قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سارا جان عزیزم، هممون یه سری مشکلاتی داشته و داریم علاوه بر بینی که قوز بالای قوز هست. همین که بچه داری خوبیه، امید به زندگی هست و امید به بهتر شدن بینی هم بدک نیست واسه در اومدن از فکر و خیال...هرکدوم از ما به نوعی درگیر چیزی هستیم ولی چاره ای نیست زندگی باید کرد و هر چیزی یه دوره ای داره و تموم میشه. امیدوارم هرچی که هست زودتر تموم شه. میدونی این عمل ترمیم هم تاثیر خوبی روی ما نگذاشته بیهوشی و عذاب بعد عمل و استرس هر روزه ، بعلاوه همه مشکلات و فکر و خیالهایی که قبلا هم داشته ایم........ایشالا که برات خیر پیش بیاد.
مرسی مریمی جان من هم امیدوارم دوستان من دیروز خیلی کریه کردم و صورتم خیلی ورم کرده الان فقط شبها chasb می زنم ولی جرات ندارم chasb را بردارم به نظرتون اشکال داره یکی دو روز chasb بزنم ورمهای کریه بخوابه؟
اقای ارمان فکر کنید من اون مطلب رو نخوندم ، اصلا نمیدونم کی و کجا خانم فروغ همچین صحبتی کرده من در مورد تحلیل غضروف بعد چند سال پرسیدم ایا خانم فروغ همچین چیزی رو گفته ؟ اگه گفته شما به جای اینکه خودتو ناراحت کنی که داری بحث تکراری بخونی که کسی ماخذتون نمیکنه اگ نخونید راهنمایی کنید که تو کدوم صفحه میشه خوند بهتره . و تشکر از کساییکه راهنمایی کردن
سارا راد منم دلم نمیخواد بینیم پایینتر بیاد.ظاهرا خیلی دست ما نیس.بعضی ها قبول ندارن ولی دکتر به من گفت سرتو پایین ننداز.البته همون اوایل. کلا آدم چسبو که باز میکنه تو ذوفش میخوره.اگه ورم داری که الان قضاوت نکن.
دوستان از همه خواهش میکنم نظرتون رو درمورد کارهای دکتر حمید رضا کوهستانی بگین.بینیم استخوانیه و کم کار. تیغه کج ازش دیدین.؟کار که به ترمیم برسه و داغون بشه. مرسییی لطفا دریغ نکنین
دوستان گلم عید همتون مبارک باشه و امیدوارم تک تکون ترمیم کنید و به بینی دلخواه تون برسید
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
بچه ها من بینی ام باریک بود الان پهن شده مخصوصا بین چشمهام طوری که چشمهام از حالت کشیدگی به گردی تبدییل شده به نظرم انگار فاصلشون بیشتر شده این بخاطر ورمه؟ اخه چند نفر از دوستام بعد عمل چشمهاشون کوچیک شده؟ بعدش هم عدم قرینگی تو سوراخا و حالت غیرعادی اونها میتونه بخاطر ورم توی بینی باشه چون دکترم گفت بینی ام پستش حساسه ورمی داخلیت بیشتره... خیلی ناراحتم سرمو میبرم بالا سوراخام خیلی غیرعادین یکی کوتاه یکی بلند وایییییییییییییی