2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863049 بازدید | 9716 پست
فرن جان محبی به نظر من دکتر کم ریسکی اصلا نیست من چند مورد ناراضی شدید ازش دیدم تو تاپیک های قبلی ترمیم ولی کارهای خیلی خوشگل هم ازش دیدم مثل بینی یکی از کاربرها به اسم سحر که خیلی خوشگله هم خودش هم بینی اش به نظر من بیشتر برای بینی های کمکار مناسبه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خط پره هام سه هفته اول عین هم بود بعد متفاوت شد یکی مشخص تر و یکی پرتر که اون سمت که پر بود سفت هم بود یعنی نمی شد بگی ورمه قبل از عمل هم همینطوری بود، تفاوتش کمتر شده بود ولی برطرف نشده بود پیش دکتر رفتم دکتر هم گفت نه ورم نیست و خب یه کم متفاوت شده دیگه حالا چسبت را برداری بهتر میشه حالا امروز متوجه شدم کم کم داره شبیه هم میشه و جفتشون داره مشخص میشه اصلا این اخلاق سجادیان را درک نمی کنم که به بیمارش انقدر استرس وارد می کنه این از اون که بینی ام بعد از عمل به شدت سربالا شده بود و می گفت همین می مونه و درست شد و سر بالایی اش نرمال شد این هم از خط پره که گفت متفاوت می مونه و داره شبیه میشه
سارا خیلی تغییر خوبی کرده. چقد خوب کردی عمل کردی. عین این برجستگی رو بینی منم هی میاد و محو میشه. بخصوص با چسب برجسته میشه بدون چسب میره. مث ورم می مونه. چون سرتاسری هست بعیده که موندگار باشه. اگه یکمی هم قوس پیدا کنه خیلی قشنگتر میشه.......برجستگی کم هس ولی امیدوارم که بره و اونی بشه که میخواهی.سر بینیت خیلی جمع و خوب شده.مبارکت باشه
ترمیم با دکتر سامی
وای سارا چه جالب چقد بینیت طبیعی شده.انگار اصلا عمل نکردی.اگه اینجوری بشه منم برم بگم بینی قبل عملم برام درست کنن.قوزمم بزارن سرجاش.اگه دکتری میتونس چقد عالی میشد. سارا جون بینیت خیلی خوب شده.
سلام. سارا جان من تازه اومدم این تاپیک. منم بینیمو الان 3 ماه و 22 روز هست که عمل کردم. منم یه طرف بینیم که تو سه رخ هست یه برآمدی ظاهر شده. البته کمه و معلوم نیست خیلی و نرمه و لمسش که میکنم فرومیره. براهمین فکر میکنم ورمه .البته امیدوارم. مال شما هم نرمه؟؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
مرسی مریمی جان من که از رزمپا گذشتم ایشالا خدا هم ازش بگذره حالا مریم جان بعد از برداشتن چسب هر روز صبح که بیدار میشی با وحشت میری جلو آینه مریم جان اگر عکس را کوچیک کنی و ببینی یه اثر از اون قوس قشنگی که قبل از این برجستگیه بود می بینی این را دیگه خودش گفته ورمت بره بهتر میشه