قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
فرن جان محبی به نظر من دکتر کم ریسکی اصلا نیست من چند مورد ناراضی شدید ازش دیدم تو تاپیک های قبلی ترمیم ولی کارهای خیلی خوشگل هم ازش دیدم مثل بینی یکی از کاربرها به اسم سحر که خیلی خوشگله هم خودش هم بینی اش به نظر من بیشتر برای بینی های کمکار مناسبه
من خط پره هام سه هفته اول عین هم بود بعد متفاوت شد یکی مشخص تر و یکی پرتر که اون سمت که پر بود سفت هم بود یعنی نمی شد بگی ورمه قبل از عمل هم همینطوری بود، تفاوتش کمتر شده بود ولی برطرف نشده بود پیش دکتر رفتم دکتر هم گفت نه ورم نیست و خب یه کم متفاوت شده دیگه حالا چسبت را برداری بهتر میشه حالا امروز متوجه شدم کم کم داره شبیه هم میشه و جفتشون داره مشخص میشه اصلا این اخلاق سجادیان را درک نمی کنم که به بیمارش انقدر استرس وارد می کنه این از اون که بینی ام بعد از عمل به شدت سربالا شده بود و می گفت همین می مونه و درست شد و سر بالایی اش نرمال شد این هم از خط پره که گفت متفاوت می مونه و داره شبیه میشه
سارا خیلی تغییر خوبی کرده. چقد خوب کردی عمل کردی. عین این برجستگی رو بینی منم هی میاد و محو میشه. بخصوص با چسب برجسته میشه بدون چسب میره. مث ورم می مونه. چون سرتاسری هست بعیده که موندگار باشه. اگه یکمی هم قوس پیدا کنه خیلی قشنگتر میشه.......برجستگی کم هس ولی امیدوارم که بره و اونی بشه که میخواهی.سر بینیت خیلی جمع و خوب شده.مبارکت باشه
سلام. سارا جان من تازه اومدم این تاپیک. منم بینیمو الان 3 ماه و 22 روز هست که عمل کردم. منم یه طرف بینیم که تو سه رخ هست یه برآمدی ظاهر شده. البته کمه و معلوم نیست خیلی و نرمه و لمسش که میکنم فرومیره. براهمین فکر میکنم ورمه .البته امیدوارم. مال شما هم نرمه؟؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
مرسی مریمی جان من که از رزمپا گذشتم ایشالا خدا هم ازش بگذره حالا مریم جان بعد از برداشتن چسب هر روز صبح که بیدار میشی با وحشت میری جلو آینه مریم جان اگر عکس را کوچیک کنی و ببینی یه اثر از اون قوس قشنگی که قبل از این برجستگیه بود می بینی این را دیگه خودش گفته ورمت بره بهتر میشه