2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862944 بازدید | 9716 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به قربان قدت آخر کجایی؟ به دور از صاحبت آخر چرایی؟ تو که قَدرت ندانست دکتر خر تو که از صورتم چون کفتری پر! تو که بودی یه روزی شاه بینی چه حادث شد که امروزه تو اینی؟! تو که قدت بلند و سرو قد بود چرا اکنون شدی تو قد نی نی؟! و اما دکترم که خرترینی ز جمع گندکاران برترینی امیدوارم که حالا هر طریقی ز کل زندگیت خیری نبینی یه بداهه ی بدون ویرایش علی الحساب تقدیم با نفرت به دکتر علی اصغر پیوندی
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
سارا جون من احمق بگو دماغ به اون خوبی داشتم فقط یه خورده کج بود با اون کجیش نسبت به این دماغ شاه بود حداقل فابریک بود تصادفی نبود ولی حالا چی ...., من الان ۱۰ماه از زندگی افتادم نه به پسرم میرسم نه به خونه و زندگیم کلا تمام کارای خونه تعطیل فقط میرم سرکار و برمیگردم خونه عین یه مرده متحرکم فقط یا میخوابم یا گریه میکنم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان من جرا فکر می کردم شما یه دختر ٢٢ ٢٣ ساله ای؟ فکر کنم یه بار عکس کذاشتی که خیلی کم سن می زدی من هم اصلا حوصله ندارم همه اش دوست دارم روزها رو هل بدم زودتر ٦ ماه شه ببینم جی شده بینی ام
خانمها و اقایان ببخشید شما هم وقتی ناراحت یا عصبی میشین بینی تون درد میگیره ؟این بینی من وقتی عصبی میشم و ناراحت اصلا درد میگیره انگاره دیواره هاش بهم فشار میارن و انگار صورتم میکشن نمیدونم چرا اینجوری میشه کلا رو اعصابه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جون همش میگم حیف این عمرم نیست همش داره به بطالت و غم و غصه سپری میشه . شبها همش از خواب بیدار میشم میگم خدایا کی این عذاب تموم میشه . اصلا قرار نبود به فرم بینیم دست بزنه فقط می خواست صافش کنه کلا تراشید دماغ کرد قد نخود
اما در مورد عسل عزیز یه خورده بی انصافی عسل از روز اول عمل بدون مستندات حرف نزد از همون موقع که بینی اش قالب داشت عکس کذاشت تا الان و خودش هر موقع عیب و ایرادی از بینی خودش دید اومد و کفت حتی از خیلی وقت قبل می کفت که خط pare به طرفش عمیق تر شده اکر صرفا بر اساس رضایت عسل تصمیم کرفتی روشت اشتباه بود عزیز دلم اکر هم که تحقیقات کردی و متاسفانه به اینجا ختم شد که نهایت بد شانسی هست که برات اتفاق افتاده با همه این حرفها خیلی ناراحتم برات و باور کن انکار برای یکی از نزدیکانم این اتفاق افتاده جون عذابی را که می کشی با تمام وجودم درک می کنم و با ٣٢ سال سن الان اشکهام سرازیره
من هم به هیج عنوان عکس نخواهم کذاشت اینجا که یه وقت باعث نشه کسی کمراه نشه ولی هرکس بخواد میتونه بیاد و مطب دکتر من را ببینه همونطور که تا ٥ ٦ تا از دوستان من را از نزدیک دیدند تو این مدت جون عکس اصلا واقعیتها را نشون نمیده بینی قبل از ترمیم من تو عکسها یا بسیار بسیار بهتر از خودش می افتاد و یا صد برابر افتضاحتر  الان هم مسلما همونطوره
نه هستس جون خوب نیستم باز خوش به حال تو که سر کاری و سرت garme من که احساس می کنم در و دیوار خونه میخوان خفه ام کنند من هم از این مدلهایی هستم که اصلا بدون قصد خرید نمی تونم بیرون برم تفریحی غیر از خرید کردن بلد نیستم و خودم از شوهرم خجالت می کشم انقدر این مدت الکی خرج تراشیدم الکی لباس انبار می کنم تو کمد جایی برای بوشیدنشون ندارم قیافه ام هم عادی نمیشه یه سری میکن ورم نداری مثلا باران جون و مریم جون که من را دیدند می کفتند صورتت ورم نداره ولی تو عکس خیلی صورتم ورم داره و دفورمه شده gune هام ورم داره باعث شده جشمام کودافتاده به نظر بیاد بشت لبم هم خیلی ورم داره امروز میرم یه بتامتازون عضلانی بزنم خسته شدم از این قیافه غیر عادی شاید قیافه ام عادی شه روحیه ام بهتر شه
انشالله خوب میشی عزیز، حتما ورمه نگران نباش . شما آلرژی داری؟ جون الرژی و سینوزیت باعث میشه ورم صورت زیاد بشه
ساراجون من تا هفته گذشته صورتم اونقدر ورم داشت ک زیر چشمم دقیقا چاله شده بود و کبود هم بود و زیر اون چاله گونه شدیدا برآمده و ورم کرده بود و دوباره زیر گونه خط موازی با پشت لب فرو رفته بود ،ی چیز وحشتناکی بود ، الان خیلی خیلی بهتر شده و اون ورما و چاله و کبودی زیر چشم تا نود درصد بهتر شده ، خواهر زاده منم همینجوری بود و خوب شد ، فک نکنم جای نگرانی باشه