2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من بینیم خیلی داغون نیست نیاز به پیوند غضروفم نداره اما خیلی سرش تپله ، سوراخاشم خیلی پیداست رفتم مطب یحیوی گفت عالی میشه ، اما بینی منشیشو دیدم خوشم نیومد اصلا ، بینیش با اینکه تمیز بود اما اصلا سوراخ نداشت ، انگار یه مثلث رو صورتش بود ، با عکسایی که تو سایت خیلی فرق داره ، خیلی مصنوعی بود من یه بینی طبیعی می خوام ، اصلا هم از کارای منافی خوشم نیومد ، اصلا سعی نمیکنه بینی زیبا هم باشه
نهال رو نمیشناسم ، منافی اصلا کاراش باب میل من نیست ، من عکسای سایت یحیوی رو دیدم ، گفتم خودشه ، دقیقا با سلیقه من جوره ، اما وقتی از نزدیک دیدم اصلا چیزی نبود که تو عکسا دنبالش می گشتم
ممنون نسی جان قبلنم تو تاپیک گفتم من چیزی راجب ترمیم دکترم نمیدونم میدونم ترمیم قبول میکنه تو مطبم چند نفرو دیدم ترمیم کرده بودن ولی زیر یک ماه بود نمیشه راجبش نظر داد و نمیدونم که واسه ترمیم از غضروف خود شخص استفاده میکنه یا مصنوعی ، چون دنبال ترمیم نبودم چیزی نپرسیدم تو مطبم زیاد به ترمیمیا دقت نکردم و دیگه اینکه واسه انحراف و تا به تایی سوراخ قول 70% میده نه بیشتر پس چون چیز زیادی راجب ترمیمش نمیدونم به کسی توصیه نمیکنم

من سال 85 با ایشون عمل داشتم آلان 7-8 سال می گذره ، مطمئنا تجربشون الان بیشتر اما من انگار عمل نکردم ، بینیم هم بزرگه هم نیم رخ راست و چپم با هم متفاوته ، کلومام خیلی پایینه ، سوراخای بینیم بزرگ و تابه تاست و خیلی از رو به رو پیداست
اونروز من رفتم یه آقایی هم بود که بینیش شبیه چکمه بود ، ولی کار دیگه ای ندیدم ، حالا شاید زود قضاوت کردم ، ولی خودش به من گفت من بینیتو اصلا فانتزی در نمی یارم چون اصلا به صورتت نمی یاد