2777
2789
شما هم منظورمنونفهميدين من به اون خانوم بودم كه ميگه باسه ميليون لاكچري زندگي كنيد خواستم بگم خبري ن ...

بله دقیقا همینطوره.اگر هر کسی به جیبش نگاه کنه خرج کنه هیچوقت کم نمیاره.من خودم یه روزایی وقتی میرفتم خرید اول نگاه میکردم قیمتش چیه الان بعددچند سال میگم اشکال نداره من پس انداز دارم پس میتونم روش حساب کنم.دقیقا ۳ تومن لاکچری نیست چون نمیشه خیلی از بریز و بپاش هارو داشت

احتمالا یه هیئت رو ۱۰ شب نیت کردن غذا دادن

نمیدونم والا. ولی برای دو نفر توی اروپا مثل فرانسه و المان بخوای خرید کنی دیگه هررررر چی هم که بخری برای دونفر در یک هفته بالای ۳۰۰ الی ۴۰۰ یورو نمیشه. من خرید سوپرمارکت رو گفتم و نه رستوران.  البته شاید ایشون که میگه۲۸ ملیون با هزینه تفریحاتش بوده مثل یه سری تفریحات نسبنا لوکس مثل هلیکوپتر و هواپیما اجاره کردن و...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هستم دارم میخونم 

😂😂

نظرات متفاوته ولی من خیلی فضایی فکر نمیکنم 

فکر نمیکنم آدم هر ماه خرید لباس و اینا داشته باشه 

بستگی داره مثلا هرماه بری آرایشگاه یا نه 

یا مثلا به نظرم هر چی پول بیشتر بیاد آدم هی نیازای جدید براش مطرح میشه که طبیعیه 

ولی باید با حداقل پولی بتونی زندگی کنی که بگی زندگی معقولیه نه صرفا بخور نمیر 

من فقط میخوام همونو بدونم 

مرسی از همگی

بحث راست و دروغ نیس بحث عقل و منطقه هتلم برن اینقد نمیشه ده روز

بابا هرچي كه ما نداريم دروغ نيست يه خانواده پنج نفري هستن باتفريح وخوردوخوارك وهمه باهم شده٢٨ميليون دورغ چيه اروپاميرن٣٠٠تا ٤٠٠ميليون خرجشونه

عزیزم ما هم دو نفر هستیم. حدود هفته ای 300 خرید مایحتاج خوراکی و میوه و بهداشتی و خوردنی داریم میشه ماهی 1200.البته الان چون تو خونه هستیم بیشتر شده شما حداکثر همین قدر در نظر بگیر. از اونور از وقتی کرونا اومده غذای بیرون و ولخرجی نداریم که میخوام ادامش بدم چون خیلی تو مخارج صرفه جویی شده. اگر با ماشین خیلی رفت و آمد به محل کار دارین هر 10 روز 120 تومن پول بنزین تقریبا می شه 360 تومن در ماه. تا اینجا گردش کن حدود 1600 میشه نیاز اولیه. لباس هم اگر ماهی روی 200 برای هرکدوم حساب کنی حدود 2 تومن میشه دیگه بعضی ماه ها مریضی هست، مهمونی هست، کادو هست، خرابی وسایل خونه هست اینا هم میاد روش. پس برای تضمین حداقل ماهی 3 تومن رو داشته باش. مایحتاج رو میگیری یکم خوشی و بیرون رفتن هم داری. بدون خوشی و بد بیاری ماهی یک تومن می تونی پس انداز کنی... اگر رو 4 5 داشته باشی خب پس اندازت بیشتره همینطور خوشی و خرجت. دیگه بستگی به خودت داره...