2777
2789
عنوان

یه نگاهی به این اسما بندازین

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانان و حیات قشنگن من دوست دارم، منتها جز اسامی هستن که همونطور که خودتم اشاره کردی قابل تمسخرن، و ا ...

اره دلربا یاد ربابه میوفتم نمیدونم چرا ..

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببخشید اون شخص زر زده ینی چی رسمیه جانونیه😑😑😑 ک.شر گفته  از جان و دل میاد یعنی  معشو ...

معشوق به قول شوهرم میگه اینا رو یکی باید به تفاهم برسیم  

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مستانه

ن مستانی بود عزیزم، ما به فارسی میگیم مستاته ولی اون به هندیه 

اسم یکی از زنانی هندیه ک عشقش مثل لیلی و مجنون بوده

اسم فیلمشم باجیرا و مستانی

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

خب اسمای پیشنهادی خودتم بگو بعد با شوهرت انتخاب کنین

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
خب اسمای پیشنهادی خودتم بگو بعد با شوهرت انتخاب کنین

من آنا و النا دوست دارم شوهرم میگه قدیمیه

من آنا و النا دوست دارم شوهرم میگه قدیمیه

بعد دلربا قدیمی نیس؟

بنظرم آنا قشنگه

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
نفس یکیم اینجا گفت نوازش قشنگه دیانام دوس دارم

نوازش قشنگه

بعد دلربا قدیمی نیس؟ بنظرم آنا قشنگه

دلربا اسم یه سنگ خاصی بود  از رو اون خوشش میاد از زمان دوستی  رفتیم  موزه دید گف  همین اسم دخترمون سنگش هم خرید گردنبد کرد برا من ..اما الان من دوست ندارم 😂😂

منم ب دخترم میگم مهرسایی

اوخی خدا حفظش کنه😍

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔