2777
2789
عنوان

رفتین عید دیدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست

همه میگن نرفتیم پس اینهمه آدم تو کوچه خیابون حتما فامیلای منن😐

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صبح دارم یخچالو میسابم 🙄عید دیدنی کجا بود خواهر تازه استراحتم هستم خیر سرم 

تو حاملگی وزن کم میکنی دکترت بهت گیر نمیده من دو ماه اول حالت تهو داشتم پنج کیلو کم کردم کلی ازمایشو سنو و پیش متخصص نوشت  

هیچ جا نرفتیم هیچ جا نمیدونم چند وقته با کسی رودر رو حرف نزدم ولی بقیه خواهر برادرا و خواهرشوهر ا کم و بیش رفتن خونه هم شوهر من میگه نه ما هیچ جا نمیریم چون کادر درمانه می‌ترسه ناقل باشیم

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
همه میگن نرفتیم پس اینهمه آدم تو کوچه خیابون حتما فامیلای منن😐

چون اونا نمیگن که

همه بهش چیزی می گن

نمونه اش خودم

خونه پدرشوهرم یسر رفتم. بعدشم اومدم خونه مامانم. هنوزم اینجام

میدونم کارم درست نیست ولی نمیومدم مامانم یا قهر میکرد یا خودش میومد دخترمو ببینه

چون اونا نمیگن که همه بهش چیزی می گن نمونه اش خودم خونه پدرشوهرم یسر رفتم. بعدشم اومدم خونه مامان ...

منم همینو میگم نمیرفتم ناراحتی پیش میومد یه سر زدن یه ساعته با رعایت نکات که چیزی نمیشه البته فقط خونه پدرمادر اونم جدا جدا بریم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
تو حاملگی وزن کم میکنی دکترت بهت گیر نمیده من دو ماه اول حالت تهو داشتم پنج کیلو کم کردم کلی ازمایشو ...

من فقط کالری شماری میکنم که وزنم زیاد نره بالا...من ماه اول و دوم ۶ کیلو کم کردم ولی طبیعیه ویاره..ادم تهوع داره اشتها زیاد نداره 

نبابا خداروشکر فامیلا ما از جونشون میترسن تلفنی تبریک عید گفتن ی داییمم اومد از اول گفت روبوسی نه ف ...

خوش به حالتون به من که میگن وسواس داری و ترسویی به خدا دیوانه شدم

مشاوره رایگان پوست و مو😍😍😍😍
من فقط کالری شماری میکنم که وزنم زیاد نره بالا...من ماه اول و دوم ۶ کیلو کم کردم ولی طبیعیه ویاره..ا ...

منم به زور بیست کیلو کم کرده بودم که باردار شدم وپنج کیلو هم کم کردم الان میترسم وزنم زیاد بره بالا  کالری شماری خیلی برام سخته ولی الان پنزده هفته رو تموم کردم اثلا اضافه نکردم امید وارم بعد اینم همین طور باشه

منم به زور بیست کیلو کم کرده بودم که باردار شدم وپنج کیلو هم کم کردم الان میترسم وزنم زیاد بره بالا ...

حتما همینطوره عزیزم فقط از تغذیه مفیدت نزن...پروتئین..لبنیات..غلات...همه چی باید بخوری خرما بخور حتما..