من دیوار به دیوار خونه پدر شوهرم هستیم با شوهرم ۱۰ دیقه رفتیم نه دست دادم نه روبوسی ولی شوهرم رفت برا بوسسسسس🥺🥺🥺بعدش جاریام اومدن دست و روبوسی کردن ....انگار از کارم خوششون نیومد ....عذاب وجدان دارم ولی فک میکنم کارم درسته البته اگه شوهرم بزاره و رعایت کنه
همه میگن نرفتیم پس اینهمه آدم تو کوچه خیابون حتما فامیلای منن😐
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
هیچ جا نرفتیم هیچ جا نمیدونم چند وقته با کسی رودر رو حرف نزدم ولی بقیه خواهر برادرا و خواهرشوهر ا کم و بیش رفتن خونه هم شوهر من میگه نه ما هیچ جا نمیریم چون کادر درمانه میترسه ناقل باشیم
وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
چون اونا نمیگن که همه بهش چیزی می گن نمونه اش خودم خونه پدرشوهرم یسر رفتم. بعدشم اومدم خونه مامان ...
منم همینو میگم نمیرفتم ناراحتی پیش میومد یه سر زدن یه ساعته با رعایت نکات که چیزی نمیشه البته فقط خونه پدرمادر اونم جدا جدا بریم
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
من فقط کالری شماری میکنم که وزنم زیاد نره بالا...من ماه اول و دوم ۶ کیلو کم کردم ولی طبیعیه ویاره..ا ...
منم به زور بیست کیلو کم کرده بودم که باردار شدم وپنج کیلو هم کم کردم الان میترسم وزنم زیاد بره بالا کالری شماری خیلی برام سخته ولی الان پنزده هفته رو تموم کردم اثلا اضافه نکردم امید وارم بعد اینم همین طور باشه