2777
2789
عنوان

چرامیاین مشهد لعنتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 176 پست
با هزارتا بیماری برمیگردن تهران احمقا به قول خودشون رفتن خونه ی مادرپدرشون

دایی خودم بلند شده رفته شهرستان خونه ی مادربزرگ بدبختم . اونم سنش بالاس . حالا اگه زبونم لال دایی نخود مغزم ناقل باشه چ بلایی سر بقیه ادمایی میاد ک سر راه این سبز شدن 

از ماست که بر ماست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیر سعادت نمی خواهد تصمیم گرفتن میخواد من اصلا مسلمان نیستم  سه بار رفتم  ولی تجربه خوب ...

خب مشهد برای مسلمان ها اونم شیعه جذابیت بیشتری داره چون زیارتی هست اما بگم مشهد ییلاقات فوق العاده ای داره که شما نرفتین منظور اون طرقبه و شاندیز نیست خیلی جاهای زیبایی داره ویلاهای لوکس دارن که اجاره میدن غذا های مشهد فوق العاده است معروفه به غذا و البته پارک های ابی شیراز و اصفهان زیبا هستن اما واسه سه چهار روز اما اگه بلد باشین و بیاین مشهد دو سه هفته میتونید با کمترین هزینه بهترین تفریحات و بکنید سرزمین های بازی خوبی هم داره سرپوشیده من خودم چند ساعت میرم بازی میکنم با یه شارژ ۱۰۰ تومانی دو سه ساعت میتونی بازی کنی 

دلم خونه  دو هفته دیگه با کرونا برمیگردن چه کنیم خواهر

😞😞😞😞😭

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
اخه تاپیکات رو خوندم همش ایشالا ماشالله میگی داشتم فک میکردم چه آدمای بیخودی داریم تو سایت 

نسترن جان حالت بهتر شده خدارو شکر ؟ منم تبم قطع شده اگه یادت بیاد تب و لرز داشتم 

از ماست که بر ماست 
دایی خودم بلند شده رفته شهرستان خونه ی مادربزرگ بدبختم . اونم سنش بالاس . حالا اگه زبونم لال دایی نخ ...

خواهر خودم بلند شده رفته خونه ی داداش مریضم

جانبازه

اگر ناقل باشه چی

ای خواهر چی بگیم

من اولین عید مامانمه نرفتم شهرمون موندم تهران

نسترن جان حالت بهتر شده خدارو شکر ؟ منم تبم قطع شده اگه یادت بیاد تب و لرز داشتم 

آره خداروشکر گلم 

خیلی بهترم

شما بهتری ؟ علایم دیگع ای نداشتی،

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

اینا که راه افتادن این شهر واون شهر اکثرا اهالی همون شهرن که مهاجرت کردن جاهای دیگه و الان راه افتادن خونه پدر و مادر و خواهر و برادر. فقط متاسفانه عقلشون کار نمیکنه که دارن مریضی با خودشون میبرن.به خدا خونه من و مادرم یک ربع راهه نمیرم که مریض نشه .یبرون هم فقط اداره یا خرید خورد و خوراک. منی که قبلا تو خونه پیدام نمیشد الان به زور میرم سرکوچه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خواهر خودم بلند شده رفته خونه ی داداش مریضم جانبازه اگر ناقل باشه چی ای خواهر چی بگیم من اولین ع ...

بخدا همش ب این مردمی ک بلند میشن تو جاده ها میرن  میگم بی فرهنگ.فهمیدم داییامم رفتن سرم انگار داشت منفجر میشد. نمیدونم واقعا چرا ... چرا انقد بی عقل بازی درمیارن . بخدا دو هفته دیگه یه فاجعه ای اتفاق میفته ک اون سرش ناپیدا 

از ماست که بر ماست 

به خدا پدرشوهر و برادر شوهرای منم ساکن  مشهدن برا عید بلیط هم داشتم پس دادم اول پدر شوهرم دلخور شد بعد فهمید چقد وضع خرابه به بقیه بچه هاش هم گفت نیاین

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله