2777
2789
عنوان

بیاییدبگیدبااین مدل مانتوک خریدم چجورتیپی بزنم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5475 بازدید | 90 پست
کاش نظراتتونو محترمانه بیان میکردید دوستان

من خودم محترمانه بیان کردم

ولی به بقیه حق میدم چون شرایط برای همه همینه اما خیلیا به فکر خودشون و بقیه هستن و سختی ها رو تحمل می کنن اما یه عده دارن همه چی رو خراب می کنن

مریض شدن و مرگ خیلی ها به گردن اوناییه که رعایت نمی کنن

درستم نیست مثال بزنم ولی یادایناییکه رودیوارمینویسن لعنت برپدرومادرکسی که دراینجاآشغال بریزدافتادم!! ...

بله دقیقا همینطوره هر چی فحش بلد بودن یه دور اینجا دوره کردنش 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم محترمانه بیان کردم ولی به بقیه حق میدم چون شرایط برای همه همینه اما خیلیا به فکر خودشون و ب ...

منم با فحاشی موافق نیستم، ولی ملت ما انگار تا زور رو سرشون نباشه نمیشینن تو خونه هاشون،اخبارو نگاه کردم عصبی شدم واقعابعضی از مردم چقد بی ملاحضه ان گروه گروه داشتن مسافرت میرفتن،کلی ترافیک هم بود، گزارش میگرفتن گزارشگرا با پررویی جواب میدادن که میدونیم کار بدیه مسافرت تو این شرایط،ولی میریم.

دخترم،معجزه زندگیمو 
من خودم محترمانه بیان کردم ولی به بقیه حق میدم چون شرایط برای همه همینه اما خیلیا به فکر خودشون و ب ...

اینومن تو۲۷سال زندگی که تاحالاخداعمرداده متوجه شدم همیشه همینه همه سواددارن وبلاخره تواین یک ماه که اطلاع رسانی شده همه به یه درکی ازاین ویروس رسیدن!وتعریف هرکس متفاوته

یکی توخونه ش می مونه مراعات میکنه ویکی به هرنحوی نمیتوونه

توهرشرایطی هرشرایطی(دوبارمیگم چون مهمه)سعی کن خودت خوب باشی حالاهرچقدراطرافیان برعکس عمل کنن منم میدونم این اوضاع برای یه نفردونفرنیست برای همه س

ولی آیامن باتوهین و...میتوونم درستش کنم!؟

مسلماًخیر

اگه اوضاع جامعه واسه همه تعریف شده بودکه مشکلاتم دراین حدنبود!

ولی کارخودمومیکنم همین که واسه خودم رعایت کنم بازبستمه...بازته دلم ازخودم راضیم که کاردرستوانجام دادم...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اینومن تو۲۷سال زندگی که تاحالاخداعمرداده متوجه شدم همیشه همینه همه سواددارن وبلاخره تواین یک ماه که ...

بله

ولی الآن به طور ویژه ای سلامتی هرکسی وابسته به رعایت دیگران هست

کسی که اشتباه می کنه باید متوجه بشه

اگر با اطلاع رسانی همگانی متوجه نمیشه باید جریمه بشه

ای کاش کشور ما هم مثل فرانسه جریمه می ذاشت 

۱۵۰۰ نفر اصلا کم نیست

بیشتر از ۱۵۰۰ تا عزیز از دست رفتن

شوشو🤕🥴🤯

. #شوشو-شاشو#   🙄🙄🙄

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
شوشوی شاشو🤣👍

همون 😂😂😂 شایدم شاشوی شوشو 😒

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
آره شوشو شاشوئه خخخخخ

ن-ب-شوشو#  

چراهمتون یدفه هجوم اوردید.من گفتم اولین عیدمه.بلخره خونه مامانم و مادرشوهرم ک میرم.درضمن ن جایی میری ...

منم اولین عید بعد از عروسیم ۲سال پیش بود اینقد خستمون بود که کل عیدو صبح تا شب تو خونه خواب بودیم غذامونم بقیه می آوردن من فقط گرم میکردم میخوردیم😊😊