2777
2789
عنوان

تست خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 31 پست
هیچکدوم! یه غرور آزاردهنده تو هر دوشون حس میکنم! (حس منه و ممکنه کاملا اشتباه باشه و اون بنده خداها ...

ببخشید استارتر، گذاشتن کامنت نامربوط به تاپیک شما یه جور بی احترامی محسوب میشه، واقعا شرمنده م! درباره موضوع تاپیک هم من تابحال جرئت امتحان کردن نداشتم، هرچند خیلی بهش فکر کردم... 

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
ببخشید استارتر، گذاشتن کامنت نامربوط به تاپیک شما یه جور بی احترامی محسوب میشه، واقعا شرمنده م! دربا ...

ممنونم که نظرتونو گفتید..موفق باشید

هرجاضعف نشون بدی.. داری میگی دفعه بعدم تیرتو بزن همینجا! √  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه گزینه تاحالا امتحان نکردم هم میذاشتی خب

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
ممنونم که نظرتونو گفتید..موفق باشید

من با گوشی داداشم خط جدید داداشم امتحانش کردم قشنگ سه چهار ساعت باهاش داشتم چت میکردم  بینش با هط خودم بهش زنگ زدم و گرم گرفتم گفتم چه میکنی گفت هیچی سر کارم خستمه و این چیزا اصلا رو خودش نیورد داره با کسی چت میکنه منم هیچ وقت بهش نگفتم ولی دلم شکست

ببخشید دیگه حواسم نبود

قربونت من گزینه سه رو انتخاب میکنم 😊

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
من با گوشی داداشم خط جدید داداشم امتحانش کردم قشنگ سه چهار ساعت باهاش داشتم چت میکردم  بینش با ...

خخخخخخخخخ تو چرا دلت شکست مگه شوهر توعه؟

از کجا میدونی؟

چون حس میکنم دیگه عشقی وجود نداره وقتی اطرافم میبینم طرف با چه شور عشق زیادی ازدواج میکنه  ولی سریع طلاق میگیرن و سریع تر وارد یه زندگی جدید تر میشن همه  سیاه نمایی هس

اشتباه خوندی میگم با گوشی داداشم و خطش  شوهرم رو امتحان کردم

آهاااا عجب! بعد چکار کردی تو؟