هیچکدوم! یه غرور آزاردهنده تو هر دوشون حس میکنم! (حس منه و ممکنه کاملا اشتباه باشه و اون بنده خداها ...
ببخشید استارتر، گذاشتن کامنت نامربوط به تاپیک شما یه جور بی احترامی محسوب میشه، واقعا شرمنده م! درباره موضوع تاپیک هم من تابحال جرئت امتحان کردن نداشتم، هرچند خیلی بهش فکر کردم...
صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
من با گوشی داداشم خط جدید داداشم امتحانش کردم قشنگ سه چهار ساعت باهاش داشتم چت میکردم بینش با هط خودم بهش زنگ زدم و گرم گرفتم گفتم چه میکنی گفت هیچی سر کارم خستمه و این چیزا اصلا رو خودش نیورد داره با کسی چت میکنه منم هیچ وقت بهش نگفتم ولی دلم شکست
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
چون حس میکنم دیگه عشقی وجود نداره وقتی اطرافم میبینم طرف با چه شور عشق زیادی ازدواج میکنه ولی سریع طلاق میگیرن و سریع تر وارد یه زندگی جدید تر میشن همه سیاه نمایی هس