من خیلی دوس دارم خونه بخرم خونه دار بشم خسته شدم هنوز جهازم بیشترشون تو کارتونه و باز نشدس چون جا ندارم بعد چندسال هنوز ب دلم موند چیزام استفاده کنم دعا کنید همه مستاجر ها خونه بخرن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوست دارم زندگیم درست شه و با شوهرم بریم سر خونه زندگیمون و شوهرم دست از لجبازیاش برداره و به من ایمان بیاره که بهش وفادارم و عاشقانه دوسش دارم.دوست دارم باهم با عشق و ارامش زندگی پایدار داشته باشیم و به پای هم پیر بشیم.و همه به ارزوهاشون و هدفاشون برسن
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
همسرمـ و خودم سلامت باشیـم 💓، خدا بهمون برکت در رزق و روزی مادی و معنـوی بده🌌 ، کرونا مهار بشـ ه😷 ، عمـ ه م سلامت باشـ ه و اینقدر حرف مرگ نزنـ ه 😞 ، صاحبخونه پول پیـش نخواد { یعنی این مورد شده کابوس من }
الهی همه به هر چی میخوان برسـن ، به شادی دلشون ما هم برسیم
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √
خدا هم بهپ یه صبر و استقامت بده بتونم دو تا بچه باهم بزرگ کنم یه وقت کم نیارم
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗