من خیلی دوس دارم خونه بخرم خونه دار بشم خسته شدم هنوز جهازم بیشترشون تو کارتونه و باز نشدس چون جا ندارم بعد چندسال هنوز ب دلم موند چیزام استفاده کنم دعا کنید همه مستاجر ها خونه بخرن
دوست دارم زندگیم درست شه و با شوهرم بریم سر خونه زندگیمون و شوهرم دست از لجبازیاش برداره و به من ایمان بیاره که بهش وفادارم و عاشقانه دوسش دارم.دوست دارم باهم با عشق و ارامش زندگی پایدار داشته باشیم و به پای هم پیر بشیم.و همه به ارزوهاشون و هدفاشون برسن
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
همسرمـ و خودم سلامت باشیـم 💓، خدا بهمون برکت در رزق و روزی مادی و معنـوی بده🌌 ، کرونا مهار بشـ ه😷 ، عمـ ه م سلامت باشـ ه و اینقدر حرف مرگ نزنـ ه 😞 ، صاحبخونه پول پیـش نخواد { یعنی این مورد شده کابوس من }
الهی همه به هر چی میخوان برسـن ، به شادی دلشون ما هم برسیم
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √
خدا هم بهپ یه صبر و استقامت بده بتونم دو تا بچه باهم بزرگ کنم یه وقت کم نیارم
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗