2777
2789
عنوان

دوس دارین تو سال ۹۹چه اتفاقی براتون بیوفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 42 پست

فقط امسال خوب بشه ک فقط وفقط این کرونای لعنتی ریشه کن بشه هیچی ازخدانمیخوایم فقط سلامتی پول وخونه وماشین وقتی سالم باشیم میتونیم بخریم

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم زندگیم درست شه و با شوهرم بریم سر خونه زندگیمون و شوهرم دست از لجبازیاش برداره و به من ایمان بیاره که بهش وفادارم و عاشقانه دوسش دارم.دوست دارم باهم با عشق و ارامش زندگی پایدار داشته باشیم و به پای هم پیر بشیم.و همه به ارزوهاشون و هدفاشون برسن

نمیریم فقط😂😂

چیز دیگه ای نمیخام😳😳

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

همسرمـ و خودم سلامت باشیـم 💓، خدا بهمون برکت در رزق و روزی مادی و معنـوی بده🌌 ، کرونا مهار بشـ ه😷 ، عمـ ه م سلامت باشـ ه و اینقدر حرف مرگ نزنـ ه 😞 ، صاحبخونه پول پیـش نخواد { یعنی این مورد شده کابوس من } 

الهی همه به هر چی میخوان برسـن ، به شادی دلشون ما هم برسیم

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

ایشالله هرچ زودتر صابخونه شی

میفهممت

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچم سالم به دنیا بیاد 

خدا هم بهپ یه صبر و استقامت بده بتونم دو تا بچه باهم بزرگ کنم یه وقت کم نیارم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

از خدا میخوام تا پرستارا و دکترای زحمت کش کشورمون سلامت باشن چون واقعا خسته شدن.

و اینکه این مریضی از ایران بره تا بتونیم عزیزانمون رو یه دل سیر بغل کنیم قبل ازینکه دیر بشه. و بریزیم تو خیابونا جشن بگیریم.

در# خانه بمانیم.

سایه پدر و مادر با سلامتی کامل و دل خوش بالا سرمون باشه

خوشبختی و پیشرفت تک تک اعضاء خانوادمو ببینم

ته تغاریمون کار و همچنین همسر مناسبی گیرش بیاد ان شاءالله🤲🤲😘

.