2777
2789
بچها شبتون بخیر عشقولیا این نت داره رو اعصابم راه میره باااای🙋🙋😍😍😍

شب خوش خانم

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچها شبتون بخیر عشقولیا این نت داره رو اعصابم راه میره باااای🙋🙋😍😍😍

خخخ برو خواهری

وای خیلی باحالی

منم یه ده دقیقه دیگه میخوام فیلم ببینم

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
ارهههه میبینی چ لبخند خوجملی زدم😌😌😌😌😌😝😝😝😝😝😝😝

آره خیلی لبخندت ملیحه😍😍😍🤭🤭😂😂😂😂

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
ارهههه میبینی چ لبخند خوجملی زدم😌😌😌😌😌😝😝😝😝😝😝😝

بیچاره داداشم😂😂😂

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
سلام سلام  پیشاپیش عید همتون مباااارک 😘😘

سلام خانم.

عید شمام مبارک.

چطوری شبگرد؟😂😂😂

سلام سلام  پیشاپیش عید همتون مباااارک 😘😘

سلام عزیزم مرسی عیدتوام پیشاپیش مبارک❤️❤️❤️

مرسیییی خوبم  شماخوبی؟

بله،من همیشه خوبم.