2821
2789

@حس_یخی  

دوست داشتی بیا اینجا.

بچه ها حس یخی هم تو سایت رودست نداره.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😝😝😝😝😝😝😝😝    ممنون 😁😁😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌

مخلصم خانومییییی

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

وااای چه خوشمله😜😜😜

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
هانی رو ببین چون به عکس نگاه کردم میگه زن وبچه داره دیدیش میخواد منو به پیرمرد بده😢😁😁😁

دیووونه😂😂😂😂

@حس_یخی     دوست داشتی بیا اینجا. بچه ها حس یخی هم تو سایت رودست نداره.

ممنونم

من کار دارم یخورده..

شاد باشین.

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

بابا بسه دیگه انقدر الکی از هم تعریف نکنید خوشگله 

خوشگله و...😂😂😂😂

همتون ب گوشه عکس دقت کردید اگه کسی ب آینه دقت میکرد خودم توش مشخص بودم😆😅😂😂😂رو دست خوردید

من دیدم ولی گوشی جلوت بود