2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
عکس

عکس چی دیگه بی وجدان،قیافم عوض نشده که😂😂

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
عکس چی دیگه بی وجدان،قیافم عوض نشده که😂😂

اینا فک کردن عکس خودمو میخوام بزارم😜😜😁😁😁😁😁😁😂😂😂نمیدونن به دوستم قول دادم که نزارم

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
خانومی عکس رو کن عزیزم😄😄😘😉

عسک هان😳😳😳😳پروفمو نگا کن عشقم انگار خودمم بوخودا😉😉😉عسک بدم نامزدم اول دارم بزنه بعد اتیشم بزنه بعد خاکسترمو بریزه تو دریا😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😫😫😫😫😫😫😫😫خدا منا ببخشه امشب گفتم انقد مریضم علایم کرونا دارم چندتام سرفه کردم یکمم نالیدم انقد نگران شد ک بریم دکتر گفتم ن اصلا نیا اگه برم قرنطینم میکنن فداش بشم داغون شد از ناراحتی همونجوری اس داده خواب رفته ای خاک عالم تو سرم خیلی ناراحت ونگران شد😂😂😂😁😁😁😁😁😁برادر شوهرم برداشته خونده جواب داده لهنتی فضول😤😤😤

راستی میزاری    

هدوء فک کردی خودمو میگم؟ 😂😂😂نه بابا به هانیه قول دادم

😕😕😕😕😕😕😕😕

آخه خواهری عکس خودمو بزارم اینجا😂😂

یه بار گذاشتم برای هفت پشتم بس بود😜😜

منم الان میزارم

باشه🤩🤩🤩🤩

مال من چه طوره؟ 🙂🙂🙂