2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاش هیچوقت دوسش نداشتم 😢

سخته ولی فراموش میشه.

تجربه تلخی هست و بعدا به دردتون میخوره تو زندگی.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
اره متاسفانه با این آدم روبرو شدم و الانم خیلی اذیت میشم و از خودم بدم میاد به خاطر حسی که دارم  ...

چرا تو خودتو اذیت میکنی؟ خب حسه ،،،اختیاری نیست که،،یهو میاد دیگه،،،بعدشم هنوز که اتفاقی نیوفتاده،،،،چند سالته؟

اره خیلیم سخته تا الان خیلی تلاش کردم اما نتونستم 

به خودتون زمان بدید.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
چرا تو خودتو اذیت میکنی؟ خب حسه ،،،اختیاری نیست که،،یهو میاد دیگه،،،بعدشم هنوز که اتفاقی نیوفتاده،،، ...

21    

خب اذیت میشم هی بهش فکر میکنم همش پروفایلشو چک میکنم. 

میدونم اختیاری نیست 

21     خب اذیت میشم هی بهش فکر میکنم همش پروفایلشو چک میکنم.  میدونم اختیاری نیست&n ...

شمارشو پاک کن ،،،بدون اینکه حفظش کنی،،،سعی کن خودتو سرگرم کنی،،،اگر رابطه دوس داری ،،و موقعیتشو داری وارد رابطه شو ،،که سرگرم بشی و بهش فکر نکنی دیگه

شمارشو پاک کن ،،،بدون اینکه حفظش کنی،،،سعی کن خودتو سرگرم کنی،،،اگر رابطه دوس داری ،،و موقعیتشو داری ...

شمارشو پاک کردم تا الان اما چون آخرین بازدیدشو باز میتونستم ببینم دوباره سیو کردم همین الانم حفظم شمارشو 

فعلا که آدم درست پیدا نکردم کلا اعصابمو به هم ریخته