2777
2789
عنوان

شيريني پزووووون 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 43 پست

به به نوش جان. عزیزم از چه روغنی استفاده کردی؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگه دستورش رو گذاشتی لطفا منو لایک کن

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

منم دیشب درست کردم

دستورش رو بزار گلم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
روغن جامد صاف خانگي

مارک روغنو میگی؟؟ی روغن جامد گرفتم تا از یخچال درش میارم زود باز میشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

شيريني مربايي 

آرد حدود ٤ ليوان 

پودر قند ١٠٠گرم 

كره ٢٠٠گرم 

شير يك سوم پيمانه 

زرده تخم مرغ ٢عدد 

وانيل يك چهارم ق مربا خوري

اول كره نرم شده رو باهم زن كمي ميزنم تا يكدست شه بعد پودر قند اضافه ميكنم و هم ميزنم حدود دوتاسه دقيقه تا پفكي شه بعد زرده تخم مرغ و وانيل رو هم ميزنم حدود ٣ تا ٤ دقيقه باهمزن

بعد شير رو اضافه ميكنم و ديگه همزنو كنار ميزارم آرد الك شده رو با نصف ق چ پكينگ پودر در دو مرحله اضافه ميكنم و با چنگال مخلوط ميكنم بعد چنگال رو كنار ميزارم با دست قشنگ مخلوطش ميكنم بعد اين خمير رو يه بار چرخ ميكنم و تو نايلون ميزارم تو يخچال نيم ساعت استخراحت كنه بعد از نيم ساعت خمير رو روي نايلون ميزارم يه نايلون ديگم روش ميزارم با وردنه تختش ميكنم بعد قالب ميزنم بعد روي كاغذ روغني توي فر ١٧٥ درجه ده دقيقه حواست باشه چون سريع ميسوزه بعد ك خنك شد وسطش مارمالاد يا بريلو ميريزم روشم تزيين ميكنم با پودر نرگيل و شكلات اب شده و...

براي اينكه تزيين هات بچسبه به شيريني شربت بار درست كن بزن روس بعد آغشته كن به پودر نارگيل يا پودر قند يا پودر پسته 

شربت بار هم تو گوگل بزني مياد

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️
مارک روغنو میگی؟؟ی روغن جامد گرفتم تا از یخچال درش میارم زود باز میشه

لادن خوبه 

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️
گذاشتم عزيزم

ممنون.مثل بیرونی شد؟نرم بود؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم