2777
2789

من الان یادم اوفتاد خودم از خودم خجالت میکشم

من ۱۸ سالم بود دوس نداشتم ازدواج کنم اما بابام خیلی راضی بود بخواطر بابام قبول کردم اونم با کلی  ناز تا بله رو گفتم .....صب عقدبود و قبل از  عقد خالم کنارم بود میخواس منو بخندونه بهم میگف به جا بله بلند بگو نه نه نه ،بعد باهم میخندیدیم ، سر عقد اخوند ک داش خطبه رو میخوند منم چادر سرم بود و خودمو با چادر پوشنده بودم و خالم ک سفره بالای سرمونگه می داش گریه میکرد (بینهایت احساسی عه)بعد من فک کردم خالم داره میخنده منم تا  یاد حرفش اوفتادم ریز ریز میخندیدم از اونجایی ک چادر سرم بود هیشکی منو نمیدید تکون میخورد بدنم همه میگفتن عروس داره گریه میکنه حالا من نمیتونسم خودمو جم کنم بله رو هم بخواطر خندم ک صدام میلرزید گفتم 😁،اخرش ک مادرشوهرم واسم دستمال اورد متوجه شد خندیدیم گف عروس داره میخنده😖😖😖😖ینی ابروم رفتا(انقد سبک ایش اصلا اون فیلمو نگا نمیکنم😑 )

شما هم اگ خاطره اسفناکی دارید بگید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جلو رلم ی کاری کردم هر وق یاد آوری میکنخ دلم میخاد کلشو بکنم مردیکه نادون😒

نمی‌فهمم چرا میگید مولانا شاعر بزرگیه😐بعدها که کتابشو باز کردم فمیدم بیشتر شعراشو از محسن چاووشی کش رفته ☹️🤣 

من جوگیر شدم برادر نامزدمو بازوشو فشار دادم و هلش دادم اونم بنده خدا هیچی نگفت بدتر ضایع شدم یعنی سگ بگیر جو نگیره اه🚶

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

منم سر عقدم ، اومدم بله رو بگم ، هم زمان با من یکی گف عروس زیر لفظی میخواد، منم یهو باهاش گفتم با اجازه بزرگترا بله

پدر شوهرم دست کرده بود تو جیبش ک دراره پولو،، دید من بله دادم بیخیال شد

من جوگیر شدم برادر نامزدمو بازوشو فشار دادم و هلش دادم اونم بنده خدا هیچی نگفت بدتر ضایع شدم یعنی سگ ...

من برا در شوهرمو اینجوری کردم مردم از خجالت 

❤تویی ک داری امضامو میخونی برا عاقبت بخیری من دعا کن عزیزم ❤

من چند سال پیش داشتم گوشی میخریدم اخراش بود که پسره داشت فاکتور میزد بهم گفت خانوم شمارتون؟ 

منم خیلی صریح بهش گفتم ببخشید من مایل نیستم شمارمو بهتون بدم شرمنده

بعد پسره برگشت گفت خانوم برای فاکتور عرض کردم

وای خدااااا چرا این حس گند هیچ وقت از یادم نمیره😖😖

تا خونه که برسم عرق سرد کرده بودم