2777
2789
عنوان

چقدر از خونه تکونی تون مونده؟

331 بازدید | 22 پست

من ظرفای تویه سینک مونده و یه طی کلی سرامیک ها...اتو کردن لباس ها ..جارو برقی کلی ام که الان کشیدم...امروز اشپز خونه رو تموم کردم و چند روز قبل پذیرایی و اتاق ها...حمام دسشویی ام صبح شوهرم شست...لازم به ذکره ما ۴ ماهه عروسی کردیمو همه جا تغریبا تمیز بود ولی روفرشی و پادری هارو شستم...اشپز خونه کلا همه وسایل ریختم و از اول تمیز کردم و چیدم خلاصه کلی برا خودم کار تراشیدم...

اینم بگم قرار نیس جایی بریمو کسی بیاد جز پدرو مادر هامون..

هفت سین هم نچیدم

تموم شده چند روزه😌😌

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳روز هست تموم شده🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

جارو برقی و حمام بچه ها و ریختن لباسا تو ماشین...

خونه پدر مادرها هم نمیریم

در_خانه_می_مانیم#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ما که،بقول شوهرم قبل از کروناهم باهمه قطع رابطه بودیم

نه جایی میریم نه کسی میاد

ولی خونه تکونیم تقریبا تمومه

فقط مونده اتاق پسرمو جمعمو جور کنم که تا لحظه اخر بهمش میریزه   

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍