2777
2789

چون عکس جهیزیه شو گذاشته بودن مردم نظر بدن.. منم نظر دادم و اینجا میذارم دوس دارم بدونم نظر شما چیه 

بنظر من این دختره با این همه وسایلی که از باباش گرفته دیگه سو استفاده کرده از پدرش ربطی به پولداری به بابا نداره. خواسته انگار تا 3 سال خودشو ببنده یه قرون شوهرش خرج نکنه. 

بابای منم جهیزیه خیلی سنگین و گرونی داد ولی من خدایی این همه وسایل مصرفی مثل شامپو و تاید و کیف و کفش بر نداشتم.

کلا 7 دست کیف و کفش خریدم با 5 تا دونه شامپو و تاید. 

بنظرم اگه بابای این دختره خیلی پولدار بود... بجای اون یخچال و فریزر یه ساید بای ساید گرون و بزرگ می‌گرفت. یا بجای اون مایکروفر مسخره یه سولاردام خفن می‌گرفت. تلویزیون و میز تلویزون اصلا آنچنانی و گرون نیست

مبل هاشم اصلا گرون نیست. رو تختی هاشم تابلو گرون نیست. یعنی میخوام بگم از پولداری و جهیزیه گرون و سنگینشون نیست که این همه کیف و کفش و وسایل داخل حموم گرفته 

بنظرم فقط تمام زور شو زده اقلام خوراکی و مصرفی بخره. 

چیزی که من فقط شمردم تو عکس شاید هم بیشتر باشه 28 جفت کفش بود!!!! 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیزاش خوب بوده و بنظرم فوق پولدار بودن وگرنه نمیتونست بگیره میدونی پول همینا چقد شده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شما نمیتونی قضاوت کنی بابای من کلی مواد شوینده و خوراکی داده بود چون مغازه داشت الان بگن من سواستفاده کردم ؟خوب شاید زیادی اهل خرید بود اون کیف و کفشارو هم خریده دوران مجردی 

ماشالا چقدر حساب کتاب کردی خوبه تورو ببرن جهازبرون

چون‌ پارسال خودم جهاز بردم بخاطر اون برام اهمیت داشتم و حساب کردم. چون به تازگی درگیر این چیزا بودم 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده