2777
2789
عنوان

بدویین عکس

301 بازدید | 17 پست

پس واسه همینه لیلا عوض شده

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بابا من خیلی دوسش داشتم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا انقدر  خودمون فکر و دغدغه داریم که این عایشه گل به ما چه دیگه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

میدونستم طلعت بیکی تجاوز کرده ولی نمیدونستم به لیلا

بخاطر همین دیگ تو فیلم نیس؟؟؟  این دختر جدیده رو اصن دوس ندارم مث ماسته

واقعا ها

ای بابا انقدر  خودمون فکر و دغدغه داریم که این عایشه گل به ما چه دیگه

وای من عاشق این فیلم و بازیگراشم خیلیم درگیر نبودن لیلا بودم

ب جهنم خودشونو نمایش میزارن بعد میخوان مردا ب چشم خواهری نگاشون کنن

اخ گفتی بخدا من اگ اونجا هم بودم مثل اینا راحت نبودم نمیدونم چجوری میتونن

غیر اینه؟والا من نمیفهمم این چ قانونیه خودشونو میریزن بیرون میگن نگاه نکنه!اره چشاشو ببنده  عص ...

منم این فیلمو میبینم ولی گاهی وسط فیلم خندم میگیره میگن اینا زن و شوهراشونو عوض میکنن. تو ایران خودمونم البته زیاده منتهی یواشکیه. خیلیا بهم خیانت میکنن

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
منم این فیلمو میبینم ولی گاهی وسط فیلم خندم میگیره میگن اینا زن و شوهراشونو عوض میکنن. تو ایران خودم ...

ما ک اصلا ماهواره نداریم خلاص

نه شوهرم دوس داره مردای خوش هیکلو من نگاه کنم نه من دوس دارم شوهرم زنای خوش هیکل و فیک و نگاه کنه

ولی همسرم میگه مخیابونای ما شده ی پا ماهواره پخش زنده

از ماست ک بر ماست

ما ک اصلا ماهواره نداریم خلاص نه شوهرم دوس داره مردای خوش هیکلو من نگاه کنم نه من دوس دارم شوهرم زن ...

منم ندارم. گاهی خونه مادرم یا مادرسوهرم میبینم. ولی این فیلمو میبینم

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه