2821
2789
عنوان

اگه من دهه ۵۰ به دنیا اومده بودم ...

482 بازدید | 40 پست

الان موهامو بیگودی کرده بودم بعد رژ قرمز و سرمه میزدم بعدم تاپ و دامنمو میپوشیدم با یه چادر گلگلی سرم میکردم و رومم کیپ میگرفتم زنبیل قرمز رو برمی داشتم میرفتم سر چشمه از  اسمال ماهی  فروش ماهی بخرم بعدم‌سبزه عید و...:)))

حالا چرا اسمال ماهی فروش ، چون روش کراش داشتم به قول امروزیا ، خاطرخواش بودم به لفظ ما قدیمیا:))))

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن دیگه اون موقع رژ قرمز نمیزدن 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

موهامو باز میکردم تو این هوای بهاری

گذشته ای که انگار اینده ست

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
من میزدم چون میخواستم اسی رو از خود بی خود‌کنم😆

زنهای همسایه پدرتو در میاوردن

آقات با کمر بند میزد کبودت می کرد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وا دهه ۵۰ب دنیا میومدی نهایت تا هفت سالگی میتونستی این کارا رو انجام بدی🤣🤣

اره حواسم نبوده اه نالوتی چشای اسمال واسه ادم حواس نمیزاره که😆

زنهای همسایه پدرتو در میاوردن آقات با کمر بند میزد کبودت می کرد

نه سر کوچه میرسیدم پاک میکردم چادر بد مصبم میکشیدم جلو😆

2828
2791
2779
2792