2777
2789
اهان برای همونه گرون شده مارک گرفتی.مبارک باشن. من حالاکی حامله شم خدامیدونه😉

انشالله میشی عزیزم

ولی واقعا مارک و اینا برای سیسمونی مهم نیس جهاز نیست که چون بچه بزرگ میشه بلااستفاده میشه

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

ببین عزیزم اگه هنوز لباس نخریدی ی پیج بهت معرفی میکنم از اونجا آنلاین بخر. اگه تهرانی حضوری هم میتونی بخری. خدا خیرش بده خانم جاهد رو. لباس هاش همه نخ پنبه با قیمت عالی. برا سال اول زندگی بچه که لباسا زود کوچیک میشن خیلی عالیه. اول کار نرو لباس های گرون نخر. این تجربه من بود. باز خود دانی. 

تو تل و اینستا بزن sismoonie.jahed

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله میشی عزیزم ولی واقعا مارک و اینا برای سیسمونی مهم نیس جهاز نیست که چون بچه بزرگ میشه بلااست ...

ممنون عزیزم بهمن میکروکردم نگرفت موند ایشالله بعدازکرونابازبرم.

اره اینوقبول دارم کاملالباس بچه زودکوچیک میشه.درموردتخت نوجوانم میگم یکم بزرگتربشه بعدا چون تااونموقع مدجدیدتراومده.

ممنون عزیزم بهمن میکروکردم نگرفت موند ایشالله بعدازکرونابازبرم. اره اینوقبول دارم کاملالباس بچه زود ...

بله البته الان که نوزاد نوجوان اومده یعنی تا ۷ ۸ سالگی ساپورت میکنه کاملا هم به صرفه ست

انشالله میشی عزیزم روحیه اتو شاد تر کن لاغر کن به خودت برس یه بچه خوشگل میاد تو دلت🌹🌹🌹🌹

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
وای لاغری نگو بدترچاق شدم.🤪🤪🤪 خدابزرگه ایشالله خودش کمک کنه

لاغری خیلی به حاملگی کمک میکنه

خاله من از سایز ۴۶ رسید به ۳۸ حامله شد🌹🌹🌹