اگه تو این شرایط غذا از بیرون بگیرم بعد تو خونه خودم دوباره خوب داغش کنم بازم خطر داره؟؟ خیلی هوس کباب کردم☹
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
گوشتو از فریزر در بیار یخش آب بشه نزتر گوشت زیاد به دمای محیط برسه پیازو رنده کن کامل آبشو بگیر نمک و فلفل و پودر زعفران بزن حسابی ورز بده آب پیازم نگه دار برای سیخ زدن گوشتو به اندازه بردار سیخ بزن یذره چون بار اولته جوش شیرین بزن تو گوگل هم سرچ کنی با تصویر کامل توضیح میده
گوشتو از فریزر در بیار یخش آب بشه نزتر گوشت زیاد به دمای محیط برسه پیازو رنده کن کامل آبشو بگیر نمک ...
مرسی عزیزم