ستاره0سوخته مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2094 عنوان شوهرم گیر داده فردا بریم بازار گوشیتو عوض کنیم چجوری بگم من نمیام که ناراحت نشه | مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 82 پست میترسم برم حتی با ماسک دنبال اینم یه بهونه بیارم اون سری گفت بیا بریم فروشگاه خرید باهاش نرفتم یکم دلخور شد هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری 1398/12/29 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
del_araam عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 14951 والا منم با نظر شما موافقم نرو بگو بخاطر سلامت خودت میگم عشقم خخخ تو ذوقشم نمیخوره خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
شادی۱۴۳۱۳۹۸ عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 51 توروخدا یکیتون تاپیک " تنهایی با برادر شوهر "ک زدم رو گزارش بده ک حذفش کنن دختری دارم از جنس گُل
ستاره0سوخته مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2094 شوهرت بلده ها میدونه نمیری گفته😂🍭 شایدم😂 هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90628 همین شماهایین که جدی نمیگیرین هر روز تو خیابونایین...حالیتون نمیشه باید بشینین تو خونه؟؟؟؟؟ چطور با ... من به یکی گفتم نرو آرایشگاه گفت توهین نکن تاپیک میزنند برم خرید برم آرایشگاه؟؟کرم دارند بخدا خودشناسی DNA plus
شادی۱۴۳۱۳۹۸ عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 51 خانوم چرا اخه اینکارو میکنین؟؟؟یه عده دارن تو بیمارستان ها جون میدن .بخداا گناهه ..بخدا درست نیست .ب ... من خیللللی استرس دارم امروز ب اصرار یک بچه رفتم بازار..الان پشیمونم دختری دارم از جنس گُل
golrooo عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 12859 من به یکی گفتم نرو آرایشگاه گفت توهین نکن تاپیک میزنند برم خرید برم آرایشگاه؟؟کرم دارند بخدا اینا مریضن عزیزم از حرص خوردن شماها لذت میبرن من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6867 اینارو که میشنوم با خودم میگم این ملت حقشونه هر چی به سرشون میاد.حیف که ترو خشک با هم میسوزن الان موضوع دقيقا همينه كه متاسفانه تر و خشك با هم ميسوزن وگرنه يه عده موجود كم عقل كمتر به جايي از دنيا بر نميخورد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
ستاره0سوخته مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2094 فکر نمیکنی این میزان رودربایستی با شوهرت کلن خوب نیست چرا خودمم همین فکرو میکنم نمیدونم لابد مردم بیرونن واسه اینم عادی یه نظر میاد بیرون رفتن هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39906 هموطن_بتمرگ_تووخونت# احمق# گاو.نباشیم# استارتر با شما نبودما🌷 هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
ستاره0سوخته مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2094 همین شماهایین که جدی نمیگیرین هر روز تو خیابونایین...حالیتون نمیشه باید بشینین تو خونه؟؟؟؟؟ چطور با ... نمیفهمن خواهر هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6867 من خیللللی استرس دارم امروز ب اصرار یک بچه رفتم بازار..الان پشیمونم من سوپري سر مجتمع براي خريدهاي ضروري با همسرم رفتم دوتا ماسك رو هم زده بودم و دستكش اما چون يك كم رفت و امد بود تو سوپري عذاب وجدان گرفتم كه نكنه مبتلا شديم 🤕🤕🤕🤕 خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38615 چرا خودمم همین فکرو میکنم نمیدونم لابد مردم بیرونن واسه اینم عادی یه نظر میاد بیرون رفتن نه اصلا عادی نیست ..نرید رک هم به شوهرت بگو بشینه خونه
ستاره0سوخته مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2094 دلخور بشه خیلی بهتر از اینه که خدایی نکرده اتفاقی بیوفته واستون، توروخدا نرید بیرون، ماسک و ای ... باشه نمیرم و سعی میکنم نزارم بره هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90628 اینا مریضن عزیزم از حرص خوردن شماها لذت میبرن دقیقا همین خودشناسی DNA plus
شادی۱۴۳۱۳۹۸ عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 51 من سوپري سر مجتمع براي خريدهاي ضروري با همسرم رفتم دوتا ماسك رو هم زده بودم و دستك ... اخی..میفهمم چی میگی...من خیللللی استرس دارم...خدایا خودت کمک کن...بچه ی کوچیک دارم...منم برا دل یه بچه بی مادر رفتم بازار.یک هفته س میگف توروخدا بریم بازار... دختری دارم از جنس گُل