2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 25 پست

جاری خاله منم ۵۸ اینا سنش بود 

طفلی هم مشکل قلبی داشت هم دیابت هم فشار اینا 

با وایتکس کار کرده خونه تکونی میکرده 

طفلی ریه هاش میگیره بد سرفه میکنه 

اما کرونا نبوده میره بیمارستان فک میکنن کروناس 

بستریش میکنن تو بخش بیمارانی ک کرونا گرفتن

اینم کرونا میگیره میمیره 

پریروز دفنش کردن 

❤❤🐥🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا ماهم در نیاییم یه عده بیشعور ریختن تو جاده..ویروسو با خودشون از این شهر به شهر دیگ حمل میکنن ...

واقعا که نمیدونم چی بگم. خود من دویروز رفتم فروشگاه با ترس و لرز خرید کردم اومدم کل فعالیتم تو این یک ماه همین بوده اونم چون دیگه هیچی تو یخچال نداشتم مجبور شدم.

جاری خاله منم ۵۸ اینا سنش بود  طفلی هم مشکل قلبی داشت هم دیابت هم فشار اینا  با وایتکس ک ...

خدا رحمتشون کنه.به بیمارایی که مشکل ریه دارن حمله ور میشه این ویروس

تو خیابونای شهرمون ترافیک بود عصری😐😯 باورت میشه ؟؟😐😑

واقعا انقد شعور مردم پایینه؟انقدسخته خونه موندن؟پس ماها چطور میمونیم دلم برا خانوادم لک زده اخه بی انصافا چطوری بهشون بفهمونیم بترمگین خونه کاش ی کاره این مملکت بودم همشونو به گلوله میبستم اینا ی جامعه رو نابود میکنن بمیرن بهتره

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
خدارحمتشون کنه، آره میگن فقط الان تو شرایط وحشتناک باید باشین تا بیمارستان و مطب برید خیلی آلودس

من رفته بودم مطب امشب هیچکس نبود

سرم نوشتن اومدم خونه شوهرم خودش وصل کرد 

نکنه کرونا گرفته باشم؟؟؟ 

❤❤🐥🐣
من رفته بودم مطب امشب هیچکس نبود سرم نوشتن اومدم خونه شوهرم خودش وصل کرد  نکنه کرونا گرفته با ...

ان شالله که نگرفتی. تا مشکل حاد نداشتی اصلا نزدیک مطب بیمارستان نشو

من رفته بودم مطب امشب هیچکس نبود سرم نوشتن اومدم خونه شوهرم خودش وصل کرد  نکنه کرونا گرفته با ...

نه وقتی خلوت بوده و دستتو به دهن و بینی نزدی هیچی نشده انشالله، ولی چند روز پیش دکتر آورده بودن برنامه به خانه برمیگردیم، گفت فقط اگر سکته کردید یا تصادف کردید برید دکتر و بیمارستان، هرکار دیگه ای دارید بزارید برا بعد این بیماری، ولی شکر خدا جایی که رفتی میگی خلوت بوده 

ان شالله که نگرفتی. تا مشکل حاد نداشتی اصلا نزدیک مطب بیمارستان نشو

بی حالم و شدید سردرد دارم بخاطر بارداریمه از وقتی باردار شدم چندوقت یبار سردرد شدیدی میاد سراغم 

دیگه مجبور شدم ولی هیچکس نبود مطب 

باز ادم میترسه 

هی خدا خودت ب هممون رحم کن 

❤❤🐥🐣
نه وقتی خلوت بوده و دستتو به دهن و بینی نزدی هیچی نشده انشالله، ولی چند روز پیش دکتر آورده بودن برنا ...

وای خدا 

خدا خودش رحم کنه 

شهر ما هم بارونیه 

احساس میکنم ویروس تو بارون جشن میگیره با اون قیافه ترسناکش

❤❤🐥🐣
وای خدا  خدا خودش رحم کنه  شهر ما هم بارونیه  احساس میکنم ویروس تو بارون جشن میگیر ...

فقط تا میتونی مراعات کن ۹استرس اصلا نداشته باش چون استرس سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه خدا رحم کنه فقط