شیمیایی مدیر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 615 عنوان خیلی تنهام | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست بچه ها بخدا من خیلی تنهام نه رفیقی نه خواهری نه برادری از خونوادم دورم شوهرم باهام بد اخلاقه جرات نمیکنم ازش خواسته ی بخوام میگم طلاقت میدم خواهر شوهرم با همه جور میشه و سریع دوست میشه نمیدونم چرا با من دوست نمیشه ی شهر غریبم هیچکسو ندارم خیلی تنهام 1398/12/28 | 23:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیمیایی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 615 اخي عزيزم روزي يكي دو بار زنگ بزن به خانواده و دوستات به دوستم زنگ میزنم ی طرفه س شارژم تموم میشه دیگه زنگ نمیزنن ببینن مردم یا زنده به مانان و بابام زنگ میزنم
شیمیایی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 615 رمان بخونین اگه تو دسترس نیس از همین نت دانلود کنین تو گوشی بخونین دوست خوبیه.سریال فرندز رو هم ببین ... چشم گلم
shabe_sard عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 449 کلاس میرم شوهرم تا ی نظری میدم یا چیزی ازش میخوام میگه چه غلطی کردم زن گرفتم نم ... امان از دست این مردا...خب تو کلاسایی که میری دوست ورفیق پیدا کن
شیمیایی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 615 میدونم چی میکشی عزیزم واقعا سختهههه تو یه شهر غریب باشی بعد شوهرتم اینجوری باشه بجای اروم کردن داغون ... اره بخدا میگم من جز تو کسیو ندارم تو خونوادت پیشتن اگه ی روزی ناراحت باشی همه قربون صداقت میرن ولی من چی هیشکی فدای من نمیشه چون غریبم میگه چه غلطی کردم زن گرفتم
delvinnnnn عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 1673 اره بخدا میگم من جز تو کسیو ندارم تو خونوادت پیشتن اگه ی روزی ناراحت باشی همه قربون صد ... ولش کن گلم کجایی
شیمیایی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 615 امان از دست این مردا... خب تو کلاسایی که میری دوست ورفیق پیدا کن والا من خیلی دوست دارم با بقیه دوست بشم ولی همیشه آدمای بدقول و بی احساس بهم میرسن که حوصله بیرون رفتن ندارن به آدم سالی ی بارم زنگ نمیزنن
مارال۷۲بانو عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2304 خدا رو دارم ولی آدم گاهی ی همدم میخواد بیشتر وقتا با خودم حرف میزنم و ی آدم خیالی من هستم کنارت😊