2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تنگ ماهی و یه سنبل خوشرنگ قشنگ شده    

ماهی نباید خرید تو این کرونا بازار

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

خیلی قشنگه 😍

آینه و قرآن و تخم مرغ یادت نره😁 

منم تو سینی گرد چیدم😌 

انشاالله سال خوبی داشته باشی 💕💫

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

🔴چیدمان سفره هفت سین 🌹🍃

شاید امسال مجبور بشیم توی سفره هفت سینمون جای سنجد عناب بزاریم! یا به جای نارنج پرتقال بزاریم، شاید هفت سین امسالمون مثل سالهای قبل نباشه و اون شکلی که میخوایم نباشه، اما برای ماهایی که توی خونه میمونیم و روزهای متوالیه که توی قرنطینه ایم، مطمئنا چیدن هفت سین حتما حالمون رو بهتر میکنه، حتی اگر ماهی قرمز توش نباشه!

براتون سالی سرشار از سلامتی و به دور از بلا و مصیبت و بهترینها رو آرزو میکنم.

فنگ شویی نوعی علم چیدمان در چین هست که باعث ثروت و خوشبختی و عشق و سلامتی میشه! میتونین هفت سینتون رو بر اساس علم فنگشویی بچینین.

🔻قبل از پهن کردن سفره هفت سین صدقه کنار ‎بگذارید. (حتما حتما)

🔻گندم، برنج و سکه نشانه ثروت و مکنت هستند(ظرف گندم بذارید و توی اون رو سکه بذارید نتیجه ش رو میبینید. تعداد سکه ها فرد باشه) در جهت جنوب شرق سفره هفت سین قرار دهید.

🔻کتاب👈 هر کتابی که قبولش دارید رو  در جهت شمال شرق بگذارید، دانش و آگاهی همراه شما میشود.

🔻آينه👈 آينه را در قسمتي از سفره قرار دهيد كه كل تصوير سفره شما در آن ديده شود.

🔻نارنج👈 نارنج بهتر از پرتقاله. بهتره شناور در کاسه آب باشه ( نمیگذاریم آب راکد بمونه هر روز آب کاسه را عوض میکنیم)

🔻سرکه👈 سمبل صبر است و در جهت غرب یا شمال غرب سفره میتوانید استفاده کنید. ‎

🔻سمنو👈 شیرینی و برکت سفره (از گندم)

🔻سنجد👈 سمبل محبت و نوع دوستی (میوه  درخت عشق) که دربخش شمال غرب قرار دهید.

🔻سیب: به نشانه سلامتی به تعداد آدمهای خانه درهفت سین میگذاریم و می خوریمش که خراب نشه (عشق به افراد خانواده) در مرکز سفره و یا جهت شرق قراردهید.

🔻سیر👈نگهبان سفره (نگهبان انرژی های خانه) سمبل سلامتی ولی از نوع جلوگیری از ورود انرژی های منفی و ...  و میتوانید در بخش شرق سفره هفت سین استفاده کنید.

🔻سماق👈 سمبل طلوع دوباره، همرنگ خورشید در حال طلوع شمال شرق بگذارید.

🔻سبزه👈هیچوقت ارزن سبز نکنید (ارزن گندم فقراست) گندم، عدس و ‎دورش را روبان میبندیم نی نی پرارین برای جلوگیری از نابسامانی و بی نظمی در جه جنوب شرق  و یا شرق میتوانید استفاده کنید.

🔻ماهی قرمز👈 نشانه حیات و زندگی و در بخش شمال قراردهید.

🔻سنبُل👈 گل آناهیتا و مظهر حضور آناهیتا ایزد بانوی آب است (شکرانه آب)

🔻شمع👈 مادامی که سفرتون برقراره شمع را روشن نگه دارید قراردادن شمع تعادل بر اساس یین و یانگ را برقرار میکند و چرخش جریان انرژی رو براتون به همراه دارد  و در بخش جنوب قراردهید.

🔻تخم مرغ👈 نماد نطفه و باروری (حتما بذارید)رنگ بزنید یا نزنید مهم نیست، بخوریدشون قبل از اینکه خراب بشن و آن را در بخش غربی سفره هفت سین قرار دهید.حتما از تخم مرغ طبیعی استفاده کنید و از نوع پلاستیکی یا سفالی خودداری کنید.

آنچه ماند خاطرات است🌹پشتِ خوبان حرف زیاد است🌹حرف تنها مال باد است🌹همه چی وفق مراد است🌟🌟🌟منال کُردم باوانم😍وه دل گریامه😍
بخاطر کرونا ماهی نگرفتم سنبل خواستم بگیرم خیلی بزرگ بودن

منم ماهی ندارم.تو یه حوضچه سنگای رنگی با ماهی پلاستیکی انداختم

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)
ماهی نباید خرید تو این کرونا بازار

منم ماهی ندارم.تو یه حوضچه سنگای رنگی با ماهی پلاستیکی انداختم

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)