2777
2789
عنوان

خراب بشه اون فروشگاه رفاه

3926 بازدید | 47 پست

همین :/// فقط دلم میخواس بگم فروشگاه رفاه خراب بشه راحت شیم ما  داداشمو ب زور میکشونن سر کار با حال بدش تا ساعت 2 نصف شب میگ مردم صف کشیدن دارن خرید میکنن داداشمم خیلی حالش بده مدیریتم فقط یه روز بهش مرخضی داد ک اونم تو خونه خابید باز امروز رفت متنفرم از اون خراب شده اگ نره اخراجه داداش منم خیره سر لج بازه بهش بگیم کارتو ول کن مارو میخوره ://// با زبونش :///

😳😳

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خودت میرفتی به جاش نمیشه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

داداشت چته؟

یه مدت کارمند اونجا بودم

فقط اگه فوت کنه ادم مرخصی میدن😶

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حقوقش چقدره دا اشت

همه جا که هستی😐😐😐

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
به کسی ربطی نداره

ادبم_خوب_چیزیع#  

از یه طرف میگن بشینین تو خونه

از یه طرف چپ و راست تبلیغ رفاهو میکنن که حراجیه ، مردم بکنن اونجا

واقعا خراب بشه اونجا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜