همین :/// فقط دلم میخواس بگم فروشگاه رفاه خراب بشه راحت شیم ما داداشمو ب زور میکشونن سر کار با حال بدش تا ساعت 2 نصف شب میگ مردم صف کشیدن دارن خرید میکنن داداشمم خیلی حالش بده مدیریتم فقط یه روز بهش مرخضی داد ک اونم تو خونه خابید باز امروز رفت متنفرم از اون خراب شده اگ نره اخراجه داداش منم خیره سر لج بازه بهش بگیم کارتو ول کن مارو میخوره ://// با زبونش :///
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها