دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***
اره گفتن ب اونایی ک بخاطر کرونا ب کارشون لطمه خورده میدن
دقیقا همینه وضعمون.ورشکست شدیم رسیدیم به صفر.یک ساله شوهرم کارگر کارواش شده.باورت میشه با ۵۰۰ تومن داشتیم میرفتیم به استقبال عید؟تازه اونم مال من بود.اون کار نکرده بود☹بهمن ماهو اکثر روزهاشو خودم توخونه بدلیجات ساختم فروختم تا واسه پسرم دوتیکه لباس گرفتم.
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***