2777
2789
عنوان

دلم بي قراره از كنكور ميترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 26 پست
عه 😑 شما خیلی وقت داری ، دوست عزیز  استرس چیه ، الکی به خودت تلقین نکن ،

وای نه من مدام استرس دارم. انقدر که پرخوری عصبی گرفتم و به خاطر استرسم به خاطر درسا، مدام در حال غذا خوردنم. آخه من رتبه زیر پونصد میخوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چه رشته اي ميخونين؟

من پارسال از فروردین خوندم ، رتبم شد ۵۰۰۰ ، پرستاری تهران اووردم ، نرفتم ، الان پشت کنکورم ، ولی قطعن پارسالم کجا ،امسال کجا 

پارسال همش ، بهانه میووردم ، میگفتم افسرده شدم  ،تنهام  ، میخام خودکشی کنم و این حرفا ، یروز دیدم ، چقد مسخره شده زندگیم ، شروع کردم به خوندن و تا الان خیلی حالم بهتره 

بقول استاد الهه قمشه ایی ، شادی در انجام وظیفست ، 

شما الان وظیفت درس خوندنه ، وظیفتو انجام بدی ، شادی خودش میاد تجربه_شخصی#  

وای نه من مدام استرس دارم. انقدر که پرخوری عصبی گرفتم و به خاطر استرسم به خاطر درسا، مدام در حال غذا ...

همه رتبه خوب میخان ، ولی کسی بهش میرسه که درست و منطقی کار کنه ، نه اینجوری 😑

من پارسال از فروردین خوندم ، رتبم شد ۵۰۰۰ ، پرستاری تهران اووردم ، نرفتم ، الان پشت کنکورم ، ولی قطع ...

مرسي عزيزم حرفات خيلي ارومم كرد💕 ايشالا بهترين نتيجه رو ميگيري

منم دارم سعي ميكنم فكراي مزاحممو دور كنم

ببین شاید بتونی پسره رو برگردونی ولی بد که ازدواج کردی بدش میبنی چیزا بد پیش میره  بنظرم من به ...

استارتر بذار یه چیزی بهت بگم. الان چند ماه سختی میکشی ولی بعدش یه عمر راحتی. اولین کاری که باید الان انجام بدی اینه که دو روز کامل به اون پسره فکر کن بدون هیچ استرسی. روز دوم، با خودت عهد ببند که این چند ماه فقط درس بخونی بدون فکر کردن به اون پسره و هیچ کار اضافه ای. به خودت قول بده که بعد از کنکور درست و حسابی به آینده و اون پسره فکر میکنی و دربارش تصمیم میگیری. از الان شروع کن عزیزم