2777
2789
عنوان

💚هشتاد روز تا کنکور ارشد!💚

163 بازدید | 12 پست

بنام خدا

مراحل و منازل در راه پوییدن و جُستن عرفان یعنی شناختن رازهای هستی، که در منطق‌الطّیر عطار هفت منزل است. او این هفت منزل را هفت وادی یا  هفت شهر عشق می‌نامد.

هفت وادی به ترتیب چنین است:

طلب، عشق، معرفت، استغنا، توحید، حیرت، و  فقر  که سرانجام به فنا می‌انجامد .

در داستان منطق‌الطّیر، گروهی از مرغان برای جستن و یافتن پادشاهشان سیمرغ، سفری را آغاز می‌کنند.

🔴در هر مرحله، گروهی از مرغان از راه باز می‌مانند و به بهانه‌هایی پا پس می‌کشند، تا این ‌که پس از عبور از هفت مرحله، از گروه انبوهی از پرندگان تنها 🍂«سی مرغ»🍂 باقی می‌مانند و با نگریستن در آینه ی حق درمی‌یابند که سیمرغ در وجود خود آنها است. 

در نهایت با این خودشناسی مرغان جذب جذبه خداوند می‌شوند و حقیقت را در وجود خویش می‌یابند.

#هفت_شهر_عشق

هدف# بازنماندن# رفتن# نماندن# هفت_شهر_عشق💓#  

آقای مفتون تبریزی   

ربطشو با عنوان نفهمیدم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

هفت شهر عشق را عطار گشت 

ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ربطشو با عنوان نفهمیدم

سیمرغی که عطار گفته همون اهدافی هست که هر کدوم داریم و میخوایم بهش برسیم..این جناب هم هدف شون در واقع سیمرغ شون کنکور ارشد است

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل
سیمرغی که عطار گفته همون اهدافی هست که هر کدوم داریم و میخوایم بهش برسیم..این جناب هم هدف شون در واق ...

مرسی از توضیح خوبت😊

خودم هم یه کوچولو حدس زدم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
مرسی از توضیح خوبت😊 خودم هم یه کوچولو حدس زدم

خواهش گلم⚘

روزی که هر لب ترانه ییست

تا کمترین سرود،بوسه باشد

روزی که تو بیایی،برای همیشه بیایی

ومهربانی با زیبایی یکسان شود

روزی که ما دوباره برای کبوترهایمان دانه بریزیم

ومن آن روز را انتظار می کشم

حتی روزی که

دیگر نباشم🌹🌹🌹🌹🌹

متنتون منو یاد این شعر شاملو انداخت🍃🍃🍃

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
روزی که هر لب ترانه ییست تا کمترین سرود،بوسه باشد روزی که تو بیایی،برای همیشه بیایی ومهربانی با ز ...

منم این اومد تو ذهنم یهو...

بی کوشش،انتظار ، ندارد ثمر ،بلی

این باغ گردد از اثر پشتکار ،سبز

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///