2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا جوری ب شمالیا و مهمون نوازیشون توهین میکنن انگار فقط گفتن شمال نرید 

بابا# کلا مسافرت ب هر جای ایران تعطیله پس کی میخاین بفهمین

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
کسی که از شمالیا بدش میادواقعا نمیدونم چرا پامیشه میادشمال واقعا که 

گلم شمال ارث باباشونه اخه..مال پدریشونه.شمالی ها هم باید همه جور امکاناای رو رایگان بذارن در اختیارشون اینا تشریفشونو ببرن بلانسبت تا خرتناق بچرن بریزن بپاشن جنگل و دریا و ساحل نذارن واسمون از زور زباله و اشغال سیاه مست کنن تو جاده مث گاو ویراژ بدن لخت مادرزاد لب ساحل بچرخن تهشم برن بگن اییییش شمالیها چقد الن بلن..یعنی کوفت همچین ادمایی بشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ای شکمو🙄 😅😆😅

حالا فرض کن تازه عقد کرده بودیم رفته بودیم شمال با ماشین سنگین 

اقا یه جا بود همش مغازه ترشی لواشک اینا دهنم اب افتاد 😂😂😂

خلاصه نمیدونم چی بود توت فرنگی ترش و شور بود وای مزه اش هنوز پا دهنم هست اقاهه داد تست کنم یه ظرف کوچولو منم یکی خوردم رفتم فضا تا تهشو خوردم شوهرم مثل جغد بهم نگاه کرد گفت خوردی من چی 😂😂😂 گفتم مگه میخواستی 

خلاصه خیلی خاطرات شکمویی دارم 😂😂

خیلی خوش گذشت زیتون سیاه که نگم برات

دیگه اینجور زیتونی نخوردم تو عمرم

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
سام عليك نوشابا

سام علیک خشن  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

خیلی بیشعور بوده پس

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟