2777
2789

نمیرم بچه کوچیک دارم شاید یکیشون ناقل باشه بچم بگیره با بلعکس یه کم این پیک کم بشه. دوستان تعارف و ناراحتی رو بذارید کنار با جون خودتون و عزیزانتون بازی نکید پیک اصلی فروردینه. فرودین. فروردین... همین دیدو بازدیدا

اونا میگن کسی نیاد

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیرم بچه کوچیک دارم شاید یکیشون ناقل باشه بچم بگیره با بلعکس یه کم این پیک کم بشه. دوستان تعارف و ن ...

آفرین منم به خاطر دختر ۶ ماهم ۹۹ درصد نمیرم....۱ درصد شاید فقط خونه مادرشوهرم رفتم اونم قبلش زنگ میزنم جز خودشو پدرشوهرم کسی نباشه خونشون

😐😐نرو جان من نرووووو..‌‌‌...بیمارستانا جا نیست

بیمارستانا جانیست هیچ دیگه تو هتلها و باشگاها هم جانیست اونجاهام تخت گذاشته بودن ک پرشده

اصلا ن بخاطربیمارستان ب خاطر جونمون

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
بیمارستانا جانیست هیچ دیگه تو هتلها و باشگاها هم جانیست اونجاهام تخت گذاشته بودن ک پرشده اصلا ن بخا ...

ایران کلا ۱۵۰ هزار تخت بیمارستان داره‌‌‌ خب قطعا مریضهای دیگه جز کرونا هم هستن خیلیا به خاطر کلیه قلب مغز زایمان بسترین.... واقعا رعایت نکنیم فاجعه ببار میاد

😐😐نرو جان من نرووووو..‌‌‌...بیمارستانا جا نیست

من قطعا رعایت میکنم 😐😐😐😐😐

و من خودم هرروز میرم سرکار و اینا رو خوب میدونم 😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
من قطعا رعایت میکنم 😐😐😐😐😐 و من خودم هرروز میرم سرکار و اینا رو خوب میدونم 😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

خب سرکار مجبوری ولی اونجا مجبور نیستی که😶رعایت اینه هر دوساعت ماسک عوض کنی..اصلا ماسک هست که عوض کنیم😐

قابل توجه اونایی که به قرنطینه شدیدا معتقدن:

این طور که میگن ماشینهای خروجی از تهران بسیار زیادن و قطعا شهر های دیگم بدتر از تهرانیا هستن...هیچ شهری هم که قرنطینه نیست

پس علیرغم همه هشدارها متاسفانه امار دید و بازدید و مسافرتها اگر بیشتر از سالهای گذشته نباشه کمتر نیست.این یعنی اکثرا سوار خر خودشون هستن...و شعارشون اینه:

کرونا# را جا بجا میکنیم با قدرت هر چه تمام تر

در نتیجه حرص نخورید بی فایدست

در سر من کلاس درسی است که هنوز معلمشان نیامده است...