2777
2789
عنوان

چت مادر شدهر و خوااهر شوهرم در مورد من

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 112 پست

عزیزم حرفش اونقدری بدنبوده که ازچشمت بیفته . درسته دخالت و بی احترامی به سلیقه ت شده ولی دخالت رودررو و بی احترامی انچنانی نبوده این ریز جزییات واسه همه هست تاحالا کسی رو ندیدم که نداشته باشه گاهی به قصد دخالت وبی احترامی نیست و طرف فقط فکرمیکنه اون قشنگتره نظرش رو اعمال میکنه که این از فقر فرهنگی ما ایرانیاست که تا کسی ازمون نظرنخواسته خودمون نظر میدیم و فکرمیکنیم اونی که ما میپسندیم قشنگتره و به سلایق همدیگه احترام نمیذاریم . این مسئله خاصی نیست فقط با زبون خوش و مهربونی و احترام سلیقه خودتو اعمال کن که راه برای دخالت های بزرگ بازنشه همین . تاکید میکنم با احترام و خوش زبونی نه ناراحتی و... . قدرشون هم بدون. خانواده همسرمن چندماه خون منو تو شیشه کردن ک چرا خونه خریدید اخه میخواستن باپول شوهرم عروسی 1000نفره بگیرن و پزبدن ک ماعروسی بزرگ واسه پسرمون گرفتیم . دعوامیکردن که هدیه هایی ک اقوام عروس میارن عروس میفروشه خرج عروسی میده و مادرشوهر طلاها رو برمیداره. مناسبتها به روخودشون نمیارن و تازه طلبکارهم میشن مگراینکه شوهرم بگیره ک اونم به اسم خودشون میدونن و میگن جیب پسرمون جیب ماهست. همه چی رو دوش شوهرمه. خیلی مداخله گر هستن وبی احترامی هایی به من وخانوادم کردن که 5تامشاور بهم گفتن جداشو اینا ک ازاولش اینجورین بعدا دیگه میخوان چکارکنن اما پدرم نذاشت جداشم . رابطه من وهمسرم رو خراب کردن طوریکه الان ازهمسرم بدم میاد و دلم میخواد فقط نباشه .به خداواگذارشون کردم که سرخودشون ودخترشون بیاد. بازم میگم قدرشونو بدون این مسئله خیلی ساده هست مهم اینه که اعصاب خودتو خوردنکرده وسلطه گری نکرده و طعنه وکنایه نزده بهت یا مخ شوهرتو نزده که بگه این خوب نیست و مجبوربشی چیزدیگه برداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه گرفتم نباید عروس رو زیاد لوس کرد گربه# صفت نباشیم ببخش استارتر خانواده بامحبتی هستن و همی ...

وقتی# نظر می دهیم دهنمون رو باز نکنیم و مزخرف بگیم. چون اینحا خونتون نیست و آدم رو میشه. در همین حد جواب برای بی ادبی چون تو کافیه

اتفاقا لباسا بهم میومد اینا معتقدند لباس عروسی که زیرش ژپون باشه و پفی باشه بی کلاسه. میگن اروپایی ف ...

دقیقا برعکس من و خانواده شوهر من همه چی ساده میپسندم اونها گوگولی مگولی و زرق و برق دار، هم تو روم میگن و هم پشت سرم

یه اختلاف سلیقه ساده است حتی اگه اونها نپذیرن 

مهم نیست من کار خودم رو میکنم

اتفاقا لباسا بهم میومد اینا معتقدند لباس عروسی که زیرش ژپون باشه و پفی باشه بی کلاسه. میگن اروپایی ف ...

بیچاره خانواده شوهرت آدمهای به این خوبی شانس ندارن اینقدر بهت خوبی کردن حالا یه کلام به دخترش گفته بی احترامیم ن کرده معلومه خیلی از خود راضی هستی واسه مورچه شلوارمیدوزی

عزیزم حرفش اونقدری بدنبوده که ازچشمت بیفته . درسته دخالت و بی احترامی به سلیقه ت شده ولی دخالت رودرر ...

عزیزم چه منطقی بود بقیه حس منو درک نکردن اصلا. کامل درست گفتی. حتما نصیحتت یادم میمونه

از خدا میخوام آرامش به زندگیت برگرده و آدمای دور و برت به خودشون بیان 

حالا رفتي اروپا اخلاق ورفتارت اروپايي كن من اون چند سالي كه به علت درس خوندن همسرم كانادا بوديم فهميدم بدجنس تر از زن هاي ايراني تو دنيا وجود نداره چشم ديدن خانواده شوهر نداريم كافيه مادرشوهر يك چيزي بگه چشم ديدنشو نداريم هميشه در حال جر دادن شوهر هستيم 

بیچاره خانواده شوهرت آدمهای به این خوبی شانس ندارن اینقدر بهت خوبی کردن حالا یه کلام به دخترش گفته ب ...

عزیزم ناراحتی های خودت رو اینجا نیار. من کاملا مشخص هست حرفم چیه. 

حالا رفتي اروپا اخلاق ورفتارت اروپايي كن من اون چند سالي كه به علت درس خوندن همسرم كانادا بوديم ...

من داخل ایرانم رفتارم انسانی است چون والله اینجا که بهترین جای اروپاست هم مردم چندان تفاوتی با بقیه ندارن. همه جا خودم خواهم بود. از مادر شوهر تحصیلکردم انتظار نداشتم 

دقیقا برعکس من و خانواده شوهر من همه چی ساده میپسندم اونها گوگولی مگولی و زرق و برق دار، هم تو روم م ...

منم ساده دوست دارم اتفاقا ولی لباس عروس رو دوست نداشتم راسته باشه خوب سلیقم نیست. دام میخواست دامنش کمی پف باشه.

واقعا مگه اونا میپوشن. البته خواهر شوهرم کلا نسبت به من نطر نمیده ولی لباس جاریش که فک کنم سی میلیون خریده بودم میگفت زشت... در این حد به سلیقه احترام میذاره

بنظر منم منظودی نداشته بنده خدا حرف بدی نزده که بدل نگیر.

جا ماهایی که خانواده شوهرمون یه سلام علیک محترمانه هم باهامون نمیکنن چی میگی

من حتی دسته گل عروسیمم خودشون نشستن درست کردن من هیچ حق انتخابی نداشتم

😢😢😢😢

خدا هیچکسو از عشقش جدا نکنه که مجبور بشه تا زندس با داغ جدایش سر کنه و بسوزه