2789

بابا باور کنین خواب هیچ چی نیست تعبیر هم نداره 

خواب تصویر های ساخته ذهنه 

یه بار مدیری داشت در مورد کره شمالی حرف می زد 

من خواب دیدم پیویانگم   

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بابا باور کنین خواب هیچ چی نیست تعبیر هم نداره  خواب تصویر های ساخته ذهنه  یه بار مدیری ...

سلام بر تو ایی پیونگ یانگ🤚🏻🤣🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

من خدا نکنه برا کسی خواب ببینم واویلاس همش تعبیر میشه😐😐

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
بابا باور کنین خواب هیچ چی نیست تعبیر هم نداره  خواب تصویر های ساخته ذهنه  یه بار مدیری ...

نه اتفاقا خواب یه نشونه از سمت خداست البته نه همیشه

هیچ چیزی تو این دنیا بی دلیل نیست

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

واسه شما اینجوریه واسه من به واقعیت میپوینده

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 
سلام بر تو ایی پیوپانگ🤚🏻🤣🤣🤣

پیونگ یانگ  نوشته میشه خانم 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
نه اتفاقا خواب یه نشونه از سمت خداست البته نه همیشه هیچ چیزی تو این دنیا بی دلیل نیست

پس یعنی من میرم کره شمالی   

بری اونجا بدبختی که    

همونو می گم