2777
2789
عنوان

واییی خدا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

425 بازدید | 23 پست

زنگ زدم به مامانم یه مرده برداشت گفت به به سلام منم گفتم سلام عیدت مبارک یادت باشه من اولین کسی هستم که عید رو بهت تبریک میگم بعد قطع کردم شوهرم خندید گفت چرا قیافه ات اینطوریه😳گفتم گوشی مامانمو یکی دیگه جواب داد فکر کنم دزدین گوشی شو 😱شوهرم گفت یه بار دیگه زنگ بزن گوشی رو دادم به شوهرم بیا خودت جواب مرده رو بده گذاشت روی ایفون مامانم جواب داد نگو اپراتور ایرانسل بوده شوهرم و مامانم ترکیده بودن از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اپراتور ایرانسل گفت به به سلام؟ 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

تبریک ب اپراتور اونم اپراتور هیچ کجا نه ایرانسل😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عالی بود

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دو روز دیگه زنگ میزنید به مامانتون اپراتور برمیداره میگه سلام عشقی

یزیدتو

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...