بعدشم گرم طلات سنگینه گوشت تحملش و نداره فعلا یه مدت نخ بنداز به گوشت یا اینکه باید درش و تحمل کنی و هی مدام گوشت و چرب کنی یه هفته است بعدش خوب میشه شبها درش بیار که موقع خواب عذاب نکشی
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اون تاپیک که ترکید ولی مرسی عزیزم از دعای قشنگت نمیدونی چقد حالمو خوب کرد ان شالله توهم به آرزوهای قشنگت برسی عزیزم ❤❤😍😍😍😚😚
امیدوارم گوشت هم زودتر خوب بشه
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
اون تاپیک که ترکید ولی مرسی عزیزم از دعای قشنگت نمیدونی چقد حالمو خوب کرد ان شالله توهم به آرزوهای ق ...
خواهش میکنم عزیزم.راستش هرکسو توهرتاپیک ببینم که امضاش همچین چیزیه ازته دلم همین دعارومیکنم و بهش میگم که براش انرژی مثبت هم باشه.انشاءلله که خدابه همه مون رحم ومهربانی کنه.😘😘😘😘
دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
خواهش میکنم عزیزم.راستش هرکسو توهرتاپیک ببینم که امضاش همچین چیزیه ازته دلم همین دعارومیکنم و بهش م ...
ان شالله از دعای همدیگر 🙏😍😍😚❤
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
راستی گلم یه جا خوندم این استیکر🙏ب معنای دعاوخواهش نیس ومعنیش همون بزن قدش میشه دوتادسته که بهم میز ...
اره منم خوندم ولی حس خودم اینجوریه که عاجزانه از خدا درخواست میکنم