2777
2789
چرااا

رو زمین راحت تریم اتاقمون هم کوچبکه ولی حالمون بزرگه وسط حال تشک پهن میکنیم😂

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه منم رو تخت نمیتونم زیاد بچرخم.

حالا خوبه قبل ازدواج رو تخت میخوابیدم

نمیتونستم رو زمین بشینم یا بخوابم

الان زمین راحتم😕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من کلا متفاوت همه  روی زمین کمرم در میگیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

رو زمین راحت تریم اتاقمون هم کوچبکه ولی حالمون بزرگه وسط حال تشک پهن میکنیم😂

😂😂😂😂 پس بی زحمت تخت بدین به من😂😂😂😂🌹🌹🌹

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
من دوتا بچه کوچیک دارم جامون نمیشه

من برای پسرم تخت کنار تخت خودمون ساختم شبیه نیمکته که قسمت تکیه گاهش به سمت دیوار و از قسمت نشیمنش به تخت ما میچسبه اندازه هاش رو خودم به نجار دادم هم ارتفاع و کیپ تخت ما میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بدون تخت خدایی خوابیدن خیلی سخته.من ی شب مجبور شدم خونه مادرشوهرم بخوابم تا صبح بیدار بودم 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
😂😂😂😂 پس بی زحمت تخت بدین به من😂😂😂😂🌹🌹🌹

باشه عزیزم مال خودت همین الان بیا ببر اتاقم یکم بیشتر جاداشته باشه کل اتاق رو اشغال کرده😅

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من برای پسرم تخت کنار تخت خودمون ساختم شبیه نیمکته که قسمت تکیه گاهش به سمت دیوار و از قسمت نشیمنش ب ...

شما یکی داری میشه ولی من دوتا اعجوبه دارم

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

ما داریم خودم رو تخت راحتم ولی همسر دیسک کمر داره دکتر گفته فقط رو زمین بخواب گاهی که شب کار میشه فقط میتونم رو تخت بخوابم

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop