2777
2789

ديشب خوابشو ديدم امروز خيلى حالم بد همش بغض تو گلومه وقتى يادم مياد چه احترامى واسم ميذاشت چجور رسم عاشقى رو يادم داد چقدر هوامو داشت تاج سر خانوادش بودم اما نشد كه مال هم شيم😔

هنوزم احتراممو داره هنوزم هميشه حالمو از خانوادم ميپرسه گاهى تو تنهايى بهش فكر ميكنم همش فكر ميكنم چرا دير اومد سراغم چرا زمانى اومد كه من جسمم مال يكى ديگه بود و هزاران هزار چراهاى ديگه😔

شايد حكمتى توش بود شايد قسمت نبود نميدونم اما اين حق من نبود كه عروس خانواده اى بشم كه مادرشوهرم از شمر بدتره يه آدم فتنه جادوگر حسود بخيل كه چشم ديدن زندگى پسرشو نداره و همش ميخواد كوفتمون كنه....

شب عروسيش خودم اولين نفرى بودم كه رفتم جلوش و بهش گفتم از ته قلبم واست خوشبختى رو آرزو ميكنم....دقيقا يك شب بعد از عروسى من عروسيش بود حتى براى تنظيم تاريخاى عروسيمون زنگ زدن گفتن اول شما مجلستون برگزار كنين بعدا ما....

هيچ زمانى تو زندگيم خيانت نكردم خداى من شاهده حتى مهرشو از دلم بيرون كردم اما گاهى به خوابم مياد يا حالمو ميپرسه تمام خاطرات برام زنده ميشه😔

درد_دل😔#  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی بگردم برات 

خیلی حسِ بدیِ

بغضم گرفت

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

فامیلتونه؟الهییی...

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره

مادرشوهرت چرا بده؟ مگه چیکار میکنه؟تو یه ساختمونین؟حتما پیرم هست

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره