2777
2789
عنوان

یادگاری بزارین برای امشب

246 بازدید | 25 پست

هرکسی یه جمله خوشگل بزاره به‌مناسبت چهارشنبه سوری که اینجا باهم جشن بگیریم 

حال# خوب# بهم# هدیه# بدیم#  

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهارشنبه سوری نداشتیم.کرونا خر وبیشعوره.

😂😂😂😂😂🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

امسال کرونا سوریه نه چهارشنبه سوری 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
من از کرونا و شهاب سنگ عبور میکنم من طلاقمومیگیرم مامانمم خوب میشه.... بهتر ازینا سراغ ندارم فعلا

به به عالییییییی 🥰🥰🥰🥰🥰 هرچی خوبه برات دوووست جان

امسال کرونا سوریه نه چهارشنبه سوری 

😂😂😂😂🥰

واااای به به عالییییی😍😍😍😍😍🤗🤗

من یه جوک میذارم بااجازه  

یکم حس سرماخوردگی داشتم ...

بلافاصله پشتش قرص خوردم، شربت خوردم، آب نمک غرغره کردم، تریاک کشیدم، شیره خوردم، حلیم خوردم، آب جوش خوردم، بعدش شلغم خوردم، پنبه رو با روغن بنفشه فرو کردم، ویروسِ اومد بیرون گفت:

خدا ورت داره

یه دِقه اَمون بده

بذار ببینم از کجا باید برم بیرون  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
این دخترخانم بهترین خاطره رو واسه من بجا گذاشت با شیرین کاری هاش با رنگ پریدنش نگران داداش ۷ سالش بو ...

وااااای یااا خداااااا 

چشم بد دور باشه از این پرنسس کوچولوو جاانم🥰🥰🥰🥰🥰🥰