2777
2789
عنوان

خانمایی ک خودشون نماز میخونن شوهراشون نمیخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 106 پست
نه تنها خودشون نمیخونن هرروز اصرار دارن ک منم نخونم منم نشنیده میگیرم و کار خودمو می‌کنم توجیه شون ...

بهرنحوی خدارو ستایش میکنن و شکرگزارن نه واس احتیاجه خدا..واس روحیه خودشون...

الهی و ربی من لی غیرک

عزیزم هر چیزی سرجاش نماز نخوندن همسرت چ ربطی ب دزدی و اختلاس داره

الان همه نماز نخونن دیگه اختلاس نمیشه؟؟

جدا از بعد معنوی همین ک ارامش میگیری و باعث میشه از خیلی گناها جلوگیری کنه خودش ی مزیت هستش

جدیدا هم کشف شده ی ورزش حساب میشه ک برای سلامتی بدن خوبه

همسر من خداروشکر میخونه و همین سجاده  باز کردنش تو خونه برام لذتبخشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعى كن با مهربونى تشويقش كنى من باهات موافقم خيلى سخته چون خواهر برادر كه نيستين ادم طرفشو با ملاكاش انتخاب ميكنه وقتى يهو عوض ميشه يعنى ميشه اونى كه نميخايش ولى مجبورى بخاطر مصلحت كنارش باشى انشالله شوهرت دوباره نمازخون بشه عزيزم

ما جفتمون نمیخونیم ولی خیلی دوس داریم بخونیم 

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
خب نمیشه اینو برا زن و شوهر گفت چون جفتشون میخوان یه بچه رو تربیت کنن باید تو هر مسئله ای نه کاملا و ...

خب اینا اره. ولی متاسفانه من خانواده شوهرم اصلا اعتقادی ندارن منم دیگه تسلیم شدم چون کاری ازدستم برنمیاد

من عقل راکنارت یک لحظه برنتابم💑
تقصیر کی بود پرستارها یا ماماها یا دکترتون

راستش میشه گفت همه عوامل دست به دست هم داده بودن تا این اتفاق بیفته 😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دوست.من شوهرش اول میخوند ولی الان نه، الان کلا نسبت به همه چی بی اعتقاد شده همه چی، خیلی خیلی اذیت میشه، اونم میگه نمی دونم چیکار کنم، میگه هیچ لذتی از زندگی در کنارش نمی برم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
آره زنده هست ولی عین یه نوزاده😔

یاده خواهربرادرم افتادم...خداصبرت بده و اجرت بده..و دستگیر اخرتت باشه. صبوری براین مسعله...کاملا درکت میکنم...رفتم اون دوران...چقدم شیرینن 

الهی و ربی من لی غیرک
دلم گرفت عزیزم..خدا کمکت باشه...عزیزم بخدا هیشکی راحت نیست..منم یه برادردارم که اختلال دوقطبی داره.. ...

الهییییی😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**