2777
2789

اگه .فت لایکم کنید

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ من لوله بازكن زدم عاااالى بود يعنى چربيهاى دوسال پيشم پاك كرد رفت😂

گمشو 😆😆چه مارکی بود و چطوری استفاده کردی؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
لوله باز کن رو اسپری کن روشون بزارین تو نایلون ببرین یه جای سر باز فقط.از چدناتونم مطمن باشین کا اصل ...

از کجا بدونیم اصله ؟

استارتر خبر نداری انگار چند وقت پیشت تاپیک پردازدید شده بود...لوله بازکن استفاده کرده بود، همه‌ چدن هاش داغون شده بود از اصل بودن گاز چند میلیونیش هم مطمئن بود.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
استارتر خبر نداری انگار چند وقت پیشت تاپیک پردازدید شده بود...لوله بازکن استفاده کرده بود، همه‌ چدن ...

منم بخاطر همین گفتم جیغ میزنم😆

استارتر خبر نداری انگار چند وقت پیشت تاپیک پردازدید شده بود...لوله بازکن استفاده کرده بود، همه‌ چدن ...

ای وای 🤐حتما اصل نبوده والا من سالی چند بار انجام میدم

خدایا بابت همه چی شکر.
2790
2778
2791
2779
2792