2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دکتر بهش گفته خودش اعلام کرد 

زندگی به کسی وفا نکرده تاحالا ....امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
چقدجون ادمابرات بی ارزشه واقعابرات متاسفم

اتفاقا برعکس

جون آدما برام به طور برابر مهمه و نه حالا این که خوانندس خودکشی کنم بخاطرش و بقیه هم وطنام که هر بار به یه شکلی میمیرن برام مهم نباشه

این همه هم وطنامون مردن کسی چیزیش نشد  یه حمید هیراد بمیره دنیا به آخر میرسه؟؟ جم کنید بابا

نگو اینجوری اینم هموطنه دیگه 

امیدوارم همه انسانها 

نه 

کلا همه موجودات هستی بجز سوسک سلامت باشن

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
چرا شیمی درمانی نمیکنه 

حتما انجام داده ولی جواب نگرفته

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
خواننده باشه حالا که خوانندس فقط ادمه؟؟ بقیه هم وطنامون لابد خانواده ندارن جون ندارن انسان نیستن ...

مگه ما میگیم بقیه هموطنان جون ندارن ادم نیستن خانواده ندارن؟؟ما برا همشون ناراحتیم ولی چون حنید هیرادو میشناسیم و شخصیتشو دوسداریم مطمئنا بیشتر ناراحت میشیم

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃