2777
2789

بدونین عید دیدنی ودیدوبازدید از مسافرت رفتن خیلی خطرناک تره!چون هر مهمونی که میاد قبل خونه شما خونه ده بیست نفر دیگه هم رفته!شیرینی و اجیلی رو خورده که به چند نفر تعارف شده و دوباره برش گردوندن تو ظرف خصوصا اجیل رو که هر کی یه دستی بهش زده!و چون معمولا مهمونا زیاده همه کنار هم نشستن و این ینی یه فاجعه وحشتناک. تا میتونید تلفن وگوشیاتونو جواب ندین.هرکی غیر از اعضای خونوادتون زنگ زد جواب ندین مهمون اومددر رو براش باز نکنین به خدا بی حرمتی به مهمون نیست حفظ جون خودتونو و عزیزاتونه.یه چن تا نکته رو هم بگم خیلی مهمه اگه علایم کرونا رو دارین حتما حتما اب زیاد بخورین به این صورت که هر نیم ساعت یا هر چهل وپنج دقیقه یه قلوپ اب بخورین و هر چهار ساعت با اب نمک گلوتونو قرقره کنید تا اگه ویروسی تو حلقتون هست وارد ریه نشه (خوشبختانه این ویروس چهار ساعت طول میکشه وارد از حلق وارد ریه شه و علت این قرقره به خاطر همینه) سعی کنید تو خونه زیاد پیش هم نشینید همه با فاصله کنار هم باشن همدیگرو بغل نکنین بوس نکنین .باهم تو یه جا غذا نخورین خیلی مهمه چون تو طول یه ربع کنار هم نشستین و دارین غذا میخورین ممکنه یکی ناقل باشه و خودش هیچیش نشه ولی فرد ضعیف خانواده رو تو خطر بندازه چون کرونا میتونه از طریق هوا هم دیگران رو بیمار کنه.حوله حموم و لیف ها تو نو کنار هم اویزون نکنین . وصبحا صورتتونو به جا حوله با دستمال کاغذی خشک کنین تا جایی که میتونین از حوله استفاده نکنین مسواکتونو قبل استفاده با مایع دستشوی کاملا بشورین و هرگز مسواکتون پیش مسواک بقیه نذارین یه پونزده روزو بتونین اینطوری تحمل کنین مطمئن باشید ضرر نمیکنین و جون عزیزاتونو به خطر نمیندازین .بخونید ونشر بدید تا همه بدونن فقط دو روز وقت داریم تا با نشر این هشدار همدیگه رو مطلع و اگاه کنین شاید با این کار جون خیلیا رو نجات بدیم

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست

کاش فامیلای ماهم درک کنن نیان

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنی وقتی نمیگیره؟

در برابر تایپیک خیانت و مادر شوهری فک نکنم

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست

فامیلای خره ماام میان ....  

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
کو  گوش شنوا    

خیلیا باز بیخیال شدن و تصمیم جدی گرفتن برن دیدن اقوام لطفا به بقیه هم اطلاع بدین و نه مهمونی برین و نه مهمون بذارین بیاد زدن این حرفا برای خودمم سخته ولی باید انجام بشه تا جون عزیزامون تو خطر نیوفته

فامیلای خره ماام میان ....    

مال ما هم همینه مجبور شدم توی روی پدر پیرم وایسم و باهاش دعوا کردم چون نمیخوام از دستش بدم دوروز وقت داریم تا با خانواده ها هماهنگ کنیم مهمون نیاد

مال ما هم همینه مجبور شدم توی روی پدر پیرم وایسم و باهاش دعوا کردم چون نمیخوام از دستش بدم دوروز وقت ...

ما بهشون بگیم میخورنمون...بخدا نمیشه... مطمعنم همشونم کرونا دارن ...آخه تهران پر شده ...ماام بریم بیرون میگیریم...شما کدوم شهرین؟

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
ما بهشون بگیم میخورنمون...بخدا نمیشه... مطمعنم همشونم کرونا دارن ...آخه تهران پر شده ...ماام بریم بی ...

نشد نداریم سعیتو بکن عزیزم حتی شده یه نفر هم خیلی کار بزرگیه روستای ما که تو همدانه از 1200 نفر ده نفر گرفتن و اگه دید و بازدید نباشه تو بهترین حالت ماه بعد 100 نفر ینی ده درصد روستاییامون مبتلا شدن حالا اگه دید وبازدید شه دیگه واویلاست

نشد نداریم سعیتو بکن عزیزم حتی شده یه نفر هم خیلی کار بزرگیه روستای ما که تو همدانه از 1200 نفر ده ن ...

من که به  مامان اینا گفتم به همه بگن  ولی گوش نمیدن .........واقعا ممنونم از مهربونیت که انقدر نگران همه ای  

من که به  مامان اینا گفتم به همه بگن  ولی گوش نمیدن .........واقعا ممنونم از مهربونیت که ا ...

باید باشیم چون زندگی بقیه روی زندگی ماهم تاپیر میذاره شاید فامیلای منم اینجا باشن و اینو بخونن و نظرشون عوض شه تلوزیون که اصلا هشدار عید دیدنی نمیده باید خودمون دست به کار شیم

تاپیک تونو اصلا قبول ندارم الان شما جدا از همسر و فرزند و پدر و مادر زندگی میکنید که این حرفارو میزنید؟؟؟ بعدم دوست عزیز خیلی وقته که مده داخل اجیل عید قاشق مخصوص میزارن تا هرکسی به همون اندازه ای که میخوره اجیل برداره میدونید با این حرفاتون چقدر به کاسبایی که برای عید سرمایه گذاری کردن روی اجیل ضرر میرسونید؟