2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم برای چی ؟؟؟ اگه هم دوسن نداری بگی فقط  بگو بحثتون خیلی جدیه بوده یعنی کاری کرد ...

میره سرکار بعدش ب من گفت ک برم ۲ ساعت بخوابم بیام باهات چت کنم اخه خسته بود بعد خواب مونده بود زنگ زدم بهش اومد بعد من باور نکردم از چهرش عکس فرستاد واقعا خوابیده بود بعد گفت لست سینتو بردار منم لج کردم برنداشتم اونم گفت برو گمشو بعد بحثمون شد بعد چتامونو پاک کرد ک آشتی کنه بعد من از کلمه ی برو گمشو اسکرین گرفته بودم براش فرستادم گفتش ک اره من چتامونو پاک کردم ک اشتی کنیم اونوقت تو اسکرین گرفتی بازگ بحث شد بعد منم گفتم دیگه نبینمت خدافظ😑

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
ارزش خودت پایین نیار احترامت نگه دار اجازه نده کسی ایجوری باهات حرف بزنه

ارزشمو پایین نمیارم ک اگه بیادم باید ب ...خوردن بیوفته😐

میره سرکار بعدش ب من گفت ک برم ۲ ساعت بخوابم بیام باهات چت کنم اخه خسته بود بعد خواب مونده بود زنگ ز ...

یاااااد خودم افتاااادم 😂😂😂😂😂😂😂  پس پاک نکن ولی نزار هرچی دلش خواست بهت بگه اگه برگشت که برمیگرده  براش خط نشون بکش که دیگه تکرار نکنه  ارزش خودتو ببر بالا 

من نامزدم بعد از دوماه برگشت  میدونی بعصی وقتا ی مدقعی میان کع خیلی دیره ... تو خودت دوسش ...

دوسش دارم ۴ ساله باهمیم

ولی راسشو بخوایی یکم ازش سرد شدم من از بی احترامی بدم میاد تا حالا ی فحشم بهش ندادم

یاااااد خودم افتاااادم 😂😂😂😂😂😂😂  پس پاک نکن ولی نزار هرچی دلش خواست بهت بگه اگه برگشت که ...

چرا مگه توام مث من بودی😬😬😂😂😂

همون میگم نگه دارم اگه ی موقع برگشت بهش بگم از این رفتارت اصن خوشم نمیاد😑

اگه چند روز  بهش پی ام ندی میدونی که چه قدرر دوسش داری بدون اون نمیتونی

فقط فکرم درگیرشه و پروفایلشو چک میکنم 😶

چرا مگه توام مث من بودی😬😬😂😂😂 همون میگم نگه دارم اگه ی موقع برگشت بهش بگم از این رفتارت اصن خوش ...

منم سر چیزای خیلییی الکی بهش گیر میدادم .... اگه حالش خوب نبود نمیتونستم بریم بیرون قهر میکردم 😂😂😂😂😂