2777
2789

واقعا ناراحت کننده اس

امیدوارم هیچ جای دنیا خانوما انقدر عزت نفس داشته باشن اجازه ندن هر بلانسبت حیونی دست روشون بلند کنه

https://www.instagram.com/p/B908gKZFtfe/?igshid=lr5dp43juwza

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اتفاقا اینجا ک همش میگن فقط طلاق 

برای بقیه میگن طلاق خودشون چادر بستن کمرشون حیاط خونه مادرشوهرو روزی سه دور میشورن

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تلخ بود  

سلام . اگه باهام مشکل دارید یا دلخورید توی تاپیکم یا توی شخصیم بگید و بدونید تمام سعیمو میکنم تا ازتون حلالیت بگیرم چون تحمل وادی حق الناس رو ندارم! اگرم تونستید و زحمتی نبود یه ذکر صلوات برای من بفرستید!!!
برای بقیه میگن طلاق خودشون چادر بستن کمرشون حیاط خونه مادرشوهرو روزی سه دور میشورن

😜😜😜 کافر

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
😜😜😜 کافر

فکرکنم اشتباه ریپلای کردی عزیزم

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

دوستان شما شاید یه کامنت دیدین طلاق بوده

نود درصد میگن حالا کوتاه بیا

حالا تو ببین چی کم گذاشتی

دقت کنین

واقعا غمگینه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
فکرکنم اشتباه ریپلای کردی عزیزم

نه،، سه دور می‌شورن😜😜🤣🤣🤣🤣🤣

البته من نه خودم زندگی میکنم،، نه طلاق گرفتم،،

عشق دنیا رو میکنم،،

مثه دوست دختر و پسر میمونیم،،

والا،،

برا چی بمونم تلف شم،،

یا طلاق بگیرم آبروم بره

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
نه،، سه دور می‌شورن😜😜🤣🤣🤣🤣🤣 البته من نه خودم زندگی میکنم،، نه طلاق گرفتم،، عشق دنیا رو می ...

یعنی چه جوری؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐