یه جاخوندم اگه بی دلیل ازکسی بدتون اومد بی تفاوت ازکنارش رد نشین قطعاً این یه مشکل درون خودتونه..واقعاًچرابایدآدما بی دلیل حس تنفر روتوی خودشون تقویت کنن😐
🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم چادریم چندتا چادر دارم خیلی دوستشان دارم خانوم مانتویی ولی من از همتون خوشم میاد چه جلو باز بپوشی چه جلوبسته یه تیکه پارچه به آدم شعور نمیده و برا مهم نیس کسی دوسم داشته باشه یا نه بد بینی به اطرافت باعث آزار خودت میشه
شما شام چی خوردید که نصف شب توانایی جدل و بحث دارید؟
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دو تاپیک زدن در هر دو گفتن از چادریا متنفرن حالشون بهم میخوره😐
چادری ها ماهنن... مانتویی ها مهتابن....آخر شبی با هم خوب باشید... اخلاق و ادب و حیا خیلی مهمه.. که یه چادری یا مانتویی میتونه اینا رو داشته باشه یا نداشته باشه
من که مجبوری تن ماهی خوردم فکرم دیگه به غذا نمیرسه تو این قرنطینه ولی توان بحثم نداشتم نی نی یار رو ...
کار خوبی کردید
منم امشب دو مدل کیک و اسنک درست کردم شدم مثل جنازه😩
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....