2777
2789

عزیزاییییییییی من این حرف ممد قلی روگوش کنین❤❤❤❤

نه چادری های عزیزززز❤چشم انتظار و منتظرن ک کسی ازشون خوشش بیاد یا بدش بیاد اصلا مهم نیس براشون اصلاااااا

ِوهمچنین مانتویی های عزیزززززز❤

به سلیقه هم احترام بزارید

احترام_به_تفکر_و_اعتقادات# ‍ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این اوضاع خوب کشش دعوا دارن😒

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حرف زدن از احترام به نظر و سلیقه دیگران تو نی نی سایت یه جوکه.

تو کل جامعه یه جوکه  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

تروخدا بحث چادری و مانتویی رو تموم کنید . پوشش یه چیز سلیقه ای هست . هر کس بسادگی مختاره انتخاب کنه چادری یا مانتویی باشه . این بحثا اصلا ارزش اعصاب خوردی نداره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

پـــــــــــــــــخ  

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من خودم چادریم به نظر همه هم احترام میذارم تا وقتی که نظر کسی باعث آزار به دیگری نشه

بخدا ما هممون آدمیم هممون از زور و ظلم متنفریم

قطعا هر کی چادری باشه با ظلمی که حکومت و بعضی متعصبای عوضی در حق این بنده خداها میکنن موافق نیست

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟