2821
2789
برای کبدچرب عرق کاسنی شاطره میگن خوبه

میخورد یمدت عزیزم ولی الان من پیشش نیستم نمیدونم اصلا مبخوره یا نه  اخه نامزدیم یمدت قرص لیورگل مصرف میکرد اونم خیلی خوب بود گیاهی بود

😤😤😤😤همون

نگو😨😨😨

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جا من بودی ۱۰ برابرشو میگفتی 

نه منظورم این بود که نگو با همچین آدمی بودی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اره اتفاقا کبد چربم داره ینی قشنگ بیهوش میشه  الان بهتر شده یکم کبدش  کم خونی ولی نداره ...

همون از کبدچربه زیاد میخوابن دیگه

همسرم احساسه خستگی میکنه میگه خوابم میاد دسته خودم نیست 

نه منظورم این بود که نگو با همچین آدمی بودی

اوه چی میگی دست ب زن داشت خونوادش منو میزد نمیرف سرکار ب خاطر این من میرفتم سرکار ک خرج خودمو در بیارم کلش تو سایت شرطبندی بود همش پول میباخت خونوادش بی شخصیت بودن فحش میدادن دروغ میگفتن الکی قسم میخوردن منو تنهایی بیرون نمیزاش سرکار هم باید مامانم میبرد میورد یعنی افتضاح بود خدایا شکررررتتتتت ک بازم مجردم کردی مگ من چن سالم بود الان ۲۱ سالمه اون موقع ۱۹ سالم بود

اوه چی میگی دست ب زن داشت خونوادش منو میزد نمیرف سرکار ب خاطر این من میرفتم سرکار ک خرج خودمو در بیا ...

خداروشکر از دستش راحت شدی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792